Program 2023

Oversikt som oppdateres fortløpende, i den grad vi husker på det. Facebook-gruppen og -siden vår er nok best oppdatert på arrangementer, og medlemmer vil naturligvis fortløpende få informasjon om arrangementer sendt per epost.

Alle padleklubbens turer skjer på eget og alles ansvar. Før du deltar skal du sette deg inn i våre padlevettregler. De kan leses HER. (Klikkbar link) Disse skal naturligvis også følges på tur, noe du forplikter deg til når du melder deg på.

Her finner du også noen arrangementer i regi av andre, der også padlere fra Vesterålen Padleklubb er velkommen til å delta. Ta gjerne kontakt om det er noe du savner i programmet, da øker sjansen for at det gjøres noe med.

Vinterpadletreffet 10.-12. mars
10.–12. mars var det vinterpadletreff på Skårungen i Ørsvågvær, med rundt 30 deltakere, denne gang med ti medlemmer fra Vesterålen Padleklubb. Treffet er hver andre helg i mars, når ting går etter planen, så sett gjerne av helgen neste år nå.  

Årsmøte 24. mars
Årsmøtet ble avholdt på Sortland Hotell 24. mars, med påfølgende årsmøtemiddag. 

**/*** ONSDAGSPADLINGER april til september
Vi starter opp 26. april, og møtes i hovedsak onsdager utover frem mot sommerferien. En gang i august starter vi som regel opp igjen, og holder gjerne på utover september. Følg med på medlemsmail og Facebook for oppdatering.
Deltakelse betinger at våre Padlevettregler både leses og følges. De finner du HER.
Mer informasjon om onsdagspadlingene finner du HER.

Familiedag i Øksnes 29. april
Lørdag 29. april blir det familiedag på Gisløya, nedenfor kirkegården. (Plan B ved dårlige værforhold der, er flytting til kystlagsnaust-området på Sommarøya.) Gratis arrangement for hele familien, fra kl. 11.30. Prøv padling, bli kjent med padleklubben, eller frisk opp ferdighetene hvis du kan padle fra før. Vi håper på fint vær, og sosial bålkos. Ta med en potensiell padlevenn, og kom! FB-event HER.

**/*** Lavterskel kick-off vårtur med overnatting
Vi håper å få til dette, ingen detaljer klare ennå. 

*** NPF Teknikkurs
Vi setter opp teknikkurs hvis behov, så ta kontakt ved interesse.

** Padletur for ungdom, med DNT Ung 6. juni
6. juni fra klubbnaustet. Mer info på nettsiden til Vesterålen Turlag.

** Ta din åre fatt 14. juni
14. juni fra kystlagsnaustene på Sommarøya, i Øksnes. Onsdagspadling sammen med kystlaget, plan A er rolig tur til Reinøysundet, fint vær og mat på bål. Kanskje finner vi også noe artig, eller spiselig i fjæra? Kajakk eller robåt, fritt valg. Kajakk må du stille med sjøl, kystlaget stiller med robåter.

** Grunnkurs Øksnes 21., 22. og 24. juni
Det blir grunnkurs i Øksnes (Lifjord/Bjørndalsfjord) to ettermiddager og en lørdag. Full informasjon og link til påmelding på hjemmesiden, HER.

22.–29. juli fra Kråkberget i Bø. Padling i Øksnes Vestbygd. Arrangementets hjemmeside HER. (Medlemsrabatt for VPK)

*** Surf'n'fun
Lofoten kajakklubb arrangerer ofte surfesamling på Delp/Hadselsand, og ønsker deltakere fra andre klubber også velkommen. Vi videreformidler invitasjon hvis det kommer i år også.

REDNINGSØVELSER
Også i år skal vi øve på egenredninger, kameratredninger, slep, rull, balanse og så videre i realistiske forhold. Dette vil bli annonsert på Facebook med rimelig kort varsel, så følg med!

OBS!
Følg ellers med på vår Facebook-gruppe HER for fortløpende informasjon. (Noen turer blir nemlig til på kort varsel.) Her er det også åpent for medlemmer å søke etter turpartnere, legge ut sine egne turer og så videre. 

Ingen kommentarer: