Klubbnaust/kajakker


Padleklubben har klubbnaust på Hadseløya, ikke langt ifra Stokmarknes (mot Melbu). Her kan medlemmer få oppbevare kajakken sin, mot kr 500,- i naustleie i året.

Vi begynte prosessen med å kjøpe naustet tidlig i 2013, og i løpet av 2014 ble naustet omsider vårt. Nå er det ledige plasser for utleie her.

Naustet ligger plassert i et nokså skjermet område. Det passer dermed utmerket for nybegynnere å sette ut herfra. Som regel vil det være rolige padleforhold en eller annen vei, alt etter vindforholdene. Vi har også ordnet en "stige" som man kan dra ned ut støa, og så dra kajakken ned til havet på hvis det er fjære.

Naustet har store dører i front ned mot havet, sånn at det er enkelt å få kajakken ut på havet.

Inne i naustet er det fine stativer å legge kakakken på, det går fire i høyden på stativet. De fleste har polstret litt på stativet sitt, med f.eks. en bit av et liggeunderlag av den gamle typen. Det står du også fritt til å gjøre om du vil.

Det må påregnes litt dugnadsarbeid, men de viktigste tingene er gjort, og naustet er tatt i bruk. Det gjenstår imidlertid for eksempel litt maling, og så kan det hende at vi etterhvert vil utbedre naustet litt  for å få enda bedre forhold. Det er imidlertid veldig trivelig å være med på dugnad, så det anbefaler vi alle å hive seg med på når det blir!

Kanskje fyrer vi opp i bålpanna, og koser oss med gode saker i pausen. ;)

Kajakker
I klubbnaustet har vi tre ungdomskajakker for utleie. To av dem er racere, og den tredje er en vanlig havkajakk, Boreal Baffin P1. Krav om våttkort ved utleie.
Priser:
Medlemmer: 100,- første døgn, 50,- neste døgn, 50,- for tørrdrakt.
Utleie til ikke-medlemmer kun via turleder på våre arrangementer.

- Det er selvsagt en betingelse for å få plass i naustet at du er medlem, men det er enkelt å melde seg inn. Se informasjon om klubben, innmelding/betaling HER. For avtale om plass i naustet, spørsmål og mer informasjon tar du kontakt med Trond, på tlf. 986 41 141.

Ingen kommentarer: