Onsdagspadlinger 2023

Vår-onsdagspadling 2022, innover Hognfjorden. Her samlet vi en 10 på skjæret-post.

Vi starter opplegget for ettermiddagspadlinger i 2023 den 26. april. Disse vil også i år i hovedsak bli på onsdager. Både klokkeslett og sted vil variere litt i sesongen, så vær obs på hva som står hver gang. Medlemmer vil få informasjon tilsendt på epost, i tillegg oppdaterer vi arrangement på Facebook for hver ukes padling. 

Disse padlingene er et lavterskeltilbud, både ferske og erfarne padlere er velkommen, men turene er på ** nivå og blir altså lagt opp etter det, med tanke på tempo, lengde på turen og så videre. Rolig kosetur, som regel, men noen ganger kan det være et tema som fremdriftsteknikk, øving på redninger, eller andre ting. Det annonseres på forhånd i likhet med tid og sted. 

Du må kunne kameratredning men ellers er de åpne for både medlemmer og de som først vil bli kjent med oss og se om klubben er noe for deg.

Deltakelse betinger imidlertid at våre Padlevettregler leses og følges. 
De finner du HER.

Mange turer vil starte fra klubbnaustet i Hadsel også i år, men ikke hver gang. Noen uker blir det torsdagspadling andre steder, gjerne til en 10 på skjæret-post som Vikøya eller Åserøya i Sortland, eller Reinøysundet eller Lifjorden i Øksnes.

Noen uker kan det være vi tar en pause fra organisert padling med ansvarlig fra klubben – men det er fint om folk bruker Facebook-gruppen for å avtale padling sammen i egen regi. Husk padlevettet uansett.

Ingen kommentarer: