Bli medlem

Våre arrangementer er jevnt over åpne for alle, men vi setter selvfølgelig stor pris på at folk også støtter oss ved å bli medlemmer. 

For å si det som ett av våre medlemmer påpekte:
Som fersking lærer man mer gjennom et par klubbturer enn man klarer å kurse og lese seg frem til på et år!
 
Medlemskontingent betales til bankkontonummer 4570 16 52251
Hovedmedlemskap per kalenderår: 250,-
Familiemedlemskap per kalenderår: 350,-VIKTIG!
Husk å påføre navn, slik at man ser hvem som har betalt! 
Etter betaling melder du deg inn med nødvendige opplysninger i DETTE skjemaet, så registrerer vi deg i Min Idrett. Du vil da kunne administrere eget medlemskap der. (Opprett bruker, så slås den sammen med det vi har registrert, ifølge NIF.)

Medlemsfordeler:

• Et padlefellesskap med fokus både på trygg padling og det sosiale. Her kan du få utvikle deg som padler sammen med andre, og tøye grensene i passelig i trygge rammer.

• Du kan delta på bassengtreninger for kun kr 20,- pr gang

• Deltakelse på de fleste av klubbens turer gratis, eller rabattert pris

• 10% rabatt på deltakelse i Arctic Sea Kayak Race (ASKR) 2019. Oppgi at du er medlem når du melder deg på. 

• Rabatt hos Tequila i Harstad. Werner padleårer 15%, Kokatat tørrdrakter 10%, ellers 20% på padleustyr og bekledning. OBS, gjelder veil. priser, ikke rabattert. Oppgi medlemskap i meldingsfeltet, vi bekrefter ved behov.


• Rabatt hos Corner Sport på Stokmarknes. Alle medlemmer får 15% rabatt på alle fullprisvarer. 20% rabatt ved kjøp av ulltøy, superlette dunjakker og fjellduken til privat bruk. De vil holde en kveldsåpen superkveld for våre medlemmer og familier, der det gis 30% rabatt på utvalgte produkter. 

(Rabattavtalen forutsetter bruk av rabattkort, som våre medlemmer får hos klubben. Kontakt Marian om du ikke har fått dette ennå.)

Ingen kommentarer: