**/*** Lavterskel vår-kickoff tur med overnatting - i Bø


Vi kick-starter overnattingssesongen med en lavterskeltur til Haugsnes i Bø (Trinetun, Guvågveien 181) 26.-28. april.
Link til beskrivelse og bilder fra Trinetun: https://air.tl/ykf4Z2mK
Link til bilder av alle rommene og soverom: https://air.tl/ykf4Z2mK

Basen ligger skjermet til, så vi skal kunne komme oss på sjøen nesten uansett vær. Er det skitvær kan turen bli kort og heller med litt trening på ting vi har lyst til, men noe skal vi få padlet så lenge vi har lyst. Er det fint har vi flere supre muligheter, alt etter hva vi føler for, og hvem som er med. Kanskje en tur til Guvåghytta som er en 10 på skjæret-post, eller innover Jørnfjorden? Her er det flere fine muligheter, blir vi mange kan det også være mulig å dele oss opp, og tilpasse tur etter nivå.

Du trenger med andre ord ikke å være spesielt erfaren for å bli med, for dette skal være en sosial lavterskelhelg, der både uerfarne og erfarne padlere fjerner litt padlerust etter vinteren. Er det fint ute kan det bli bålkos og desslike. Dette skal i hovedsak være en tostjerners, skjermet helg som lavterskel, men med mulighet for de som vil til å tøye grensene litt i trestjerners hvis anledningen byr seg og man har lyst. 

Tross lavterskel overnattingstur, må du som minimum kunne kameratredning. Vi kan naturligvis hjelpe deg å få frisket opp denne hvis det trengs. På en sånn kick-off-tur frisker vi gjerne opp flere ting etter vinteren, ut fra hva folk selv ønsker. Nå har vi jo også "varmebu" etter turen, så det kan passe fint?

Turen er åpen for alle, men vi prioriterer egne medlemmer frem til og med 20. april. Er det da ledige senger inne, åpnes det for de som var først av ikke-medlemmer til å melde seg på. 

Det er 13 sengeplasser inne hvis vi får benyttet alle. Vi håper å kunne ta alle i bruk, så de som vil bo inne må være innstilt på å dele rom. Det er også fem dobbelsenger av disse, så gi gjerne beskjed hvem du evt. kan dele ei av de med, sånn at vi kan få kabalen til å gå best mulig opp. 

De som skal bo inne trenger ikke ta med sengeklær og håndkle, det er ferdig oppredd når vi kommer, har vi fått opplyst. Det skal også være vedfyrt badestamp ute, biljardbord og sågar wifi.

Medlemspris:

500,- Seng inne
200,- Telt
50,- per padletur hvis du ikke overnatter

Priser for ikke-medlemmer:
650,- seng inne
400,- telt
100,- per padletur hvis du ikke overnatter

Påmelding gjør du gjennom DETTE skjemaet. 

Facebook-eventen: https://www.facebook.com/events/460432069746125
(Husk likevel å bruke skjemaet til påmelding, ikke bare klikk på Facebook)

Ingen kommentarer: