10 på skjæret 2023 - trekning

Vinnerbilde 2023 - Foto: Monica Lien Johnsen
Vinnerne av 10 på skjæret 2023 er trukket! Vi begynner med bildet som vant fotokonkurransen denne gangen. Vinner er Monica Lien Johnsen som får et lite kjøkkensett fa GSI i premie. 

Begrunnelsen fra juryen, som har vært Ina-Beathe Jensen i år, lyder som følger: 
«Bildet er tatt i Lifjorden 8. juni i fjor fra kajakken utpå fjorden. Jeg valgte dette bildet fordi at det innbyr til ro og hvilepuls, og minner meg om hvorfor jeg liker så godt å padle. Det senker skuldrene i hverdagskaoset og får meg til å glede meg til sommeren og lyden av kajakken som skjærer igjennom blankstille vann med vanndråper som drypper fra årene»

I tillegg valgte juryen ut ett bilde i år til ekstra heder (se nedenfor). Juryens begrunnelse:
«Marian Leonhardsen. Bilde tatt ved Skipssanden 11. juni. Bildet er tatt delvis under vann og viser dermed kontrastene mellom hav og land. Utrolig tøft bilde. Det var et close race mellom dette og vinnerbildet. Bildet gir en følelse av samhold og eventyrlyst.»

Ekstra heder - foto: Marian Leonhardsen

Oppsummering:
I år var det 22 påmeldte, 5 av disse var barn/ungdom. Hele tre barn samlet poster nok til 3 lodd. Imponerende, for ikke å glemme den som valgte å delta i voksenklassen. Også de voksne har stått på i år, hele fire har samlet over 30 poster totalt. Altså over dobbelt så mange som man behøver for å få maks pott med lodd.

Kanskje ikke så overraskende med så mange av medlemmene som deltar på Arctic Sea Kayak Race (ASKR) var Skipnes aller mest besøkt. Hele 14 deltakere har vært innom der, mens 12 har vært innom Perneset, og 11 har vært innom Hjellsandøya, Tinden og Våje. Men også Plaskeskjæret er det hele 12 deltakere som har fått med seg, det er kjempebra.

Trekningsliste:
Hovedpremie barn, termos - Trym Ness Tendeland
Deltakerpremie barn, Urberg monokikkert
Hovedpremie voksne, Eckla boat stand, Øystein Undeberget
Urberg termos, Øystein Undeberget
Turbestikk Øyo, Irene Undeberget
Vanntett pakkpose, Øystein Undeberget
Osprey Ultralight stuff sack, Leif-Hermann Jensen

Ingen kommentarer: