Lavterskel overnattingstur

Det blir lavterskel kosetur fra onsdag 8. til torsdag 9. mai (kristi himmelfartsdag), som varslet. Overnatting i telt. Dersom det blir plan A som er Vikøya (med i 10 på skjæret) skal det også gå an å overnatte i hengekøye. 

Påmelding - bruk skjemaet HER.
(Frist tirsdag 7. mai kl. 19.)

Med kort vei ut fra Jennestad skal denne turen være overkommelig for alle, også familier, og det vil være kort vei tilbake til bilen hvis man har bommet helt på noe. Kunne du tenke deg å være med men mangler noe utstyr ennå, sjekk ut hva Bua i din kommune kan låne deg, eller ta kontakt med oss så får vi sikkert til å ordne det som trengs.


Torsdag blir det tur i nærområdet før vi vender tilbake til bilene. Ta gjerne med kikkert på denne turen, da det nå er trekktid for fuglene, og det er et område der det gjerne er mange fugler som pauser på sin ferd til hekkeområdet. Det er gjerne også dyr som sel og oter man kan treffe på.

Det er fremdeles tidlig på sesongen, så ta gjerne også med det du trenger for å øve på egen- og kameratredning. Noen kommer til å øve på det, så gi deg selv sjansen til å bli inspirert. (Men du blir ikke nødt, null tvang.)


Det kan fort også bli ekstra koselig på kvelden hvis alle tar med noen kubber ved til et bål.

Ingen kommentarer: