Familiedag i Øksnes (Gisløya)

Familiepadledag på Gisløystranda
(Plan B hvis dårlig vær, ved kystlagsnaustene på Sommarøya)

Vi inviterer til familiedag for alle lørdag 29. april kl. 11.30–14.00. Den blir på Gisløystranda i Øksnes (nedenfor kirkegården), med mindre været tilsier at vi må flytte det til kystlagsnaustene på Sommarøya. Er du i tvil kan du slenge en SMS til tlf. 917 66 920 og spørre, ellers så legges det nok også ut melding på Facebook-arrangementet i så fall.

• Grilling  
• Åpent for alle
• Prøv padling kl. 12–13
• Kort og trivelig padletur for de som har padlet før, kl. 13
• Padleskravling og sosialt

Padleklubben stiller med kajakker og utstyr, slik at også du som ikke har utstyr kan få prøve å padle kajakk. Har du utstyr selv må du gjerne ta med det. Vi har noen tørrdrakter også til utlån.

Klubben stiller med litt varm mat og drikke så lenge vi har, men siden arrangementet er helt åpent er det litt vrient å beregne. Så ta gjerne med litt til grillings selv, hvis du vil være sikker.

Mellom klokken 12–13 (i hvert fall!) blir det mulighet for å prøve litt padling for de som vil. De som tenker å gjøre det tar gjerne på godt med ullklær for å ha under – og et ekstra skift i tilfelle man skulle bli våt. Sånt skjer. Vi har også tilgang til hus vi kan varme oss i dersom det er kjølig på søndag, og slange for å skylle utstyr.

Det legges også opp til en liten felles padletur kl. 13 dersom været tilsier det, for de som har padlet noe før. Gisløya er for øvrig en 10 på skjæret post, så her kan man få seg et skjær til hvis man vil.

For interesserte demonstrerer vi også forskjellige typer redninger og rulling, dersom det er ønskelig, vi hjelper også gjerne til dersom noen vil friske opp redning/rulle. Vi blir minimum to instruktører fra klubben. 

Familiedagen er åpen for alle, og er heller ikke forbeholdt familier, selv om det er særlig fokus på at man skal kunne ha dem med.

Velkommen til padledag på Gisløya!

Ingen kommentarer: