Vinnere av fotokonkurranse og hovedtrekning 10 på skjæret 2022

Vinner fotokonkurransen 2022 - Foto: Fred Frivåg

Over ser du vinnerbildet som den eneveldige juryen har valgt ut som vinner av fotokonkurransen i 10 på skjæret 2022. Vi gratulerer Fred Frivåg, som får ei vanntett hodelykt Silva Explore 4RC, som har både rødt og oransje lys i tillegg til vanlig hvitt – kjekk funksjon for blant annet å kunne lese kart uten å ødelegge nattesynet.
Tusen takk også til Aud Nystad, for den gode hjelpen i forbindelse med juryarbeidet.

Hederlig omtale-bilde:
Dyriske geiter - Foto: Leif-Hermann Jensen

I 2022 var det totalt 30 påmeldte i 10 på skjæret, hvorav fire deltok i kategorien barn og unge der de samlet poster nok til lodd. Totalt var det 18 av de voksne som samlet mange nok til lodd i hovedtrekninga, er det totalt var 30 lodd. Styret har i kveld foretatt trekning av hovedpremiene.

Premier 10 på skjæret 2022
Deltakerpremien for de fire i den yngste kategorien blir i år en sjokolade og en liten «turdings surprise». Hovedpremien er et Coghlans toastjern for tur/bål. Den heldige vinner ble i år Linea Olsen. Vi gratulerer!

Hederlig omtale-bilde:
Padleglede - Foto: Jan Viggo Fredheim

Hovedpremien i voksenklassen ble i 2022 en vanntett pakkpose med klubblogo, med tovede padlemuffer (til delbar åre), Silva Explore 4RC hodelykt, og en Sydvang tarp 11 ultralight. Den heldige vinner ble Leif-Hermann Jensen! Vi gratulerer!

Hederlig omtale-bilde:
Padleidyll - Foto: Leif-Hermann Jensen
Den samme Leif-Hermann Jensen vant også et turhåndkle. Berit Jensen vant et GSI sett med turkjøkken-ting og en Sydvang pakkpose. Fred Frivåg vant seg en GSI tur-vinpose, mens Leif Egil Barth vant seg en sekspakning med Kvikk Lunsj. Jan Viggo Fredheim vant seg en Urberg termos 0,75 ltr.

Vi gratulerer alle vinnerne så masse!

For øvrig kan vi opplyse at årets hovedpremie i klassen for de voksne blir et Eckla sammenleggbare stativ for å sette kajakken på når man for eksempel skal reparere eller justere noe, for å få grei arbeidshøyde. 

Ingen kommentarer: