Godt nytt padleår!

Hei, vi ønsker alle et godt nytt padleår tross spesielle tider!

Her kommer litt informasjon om ståa i klubben i starten av et nytt padleår. Vi gjør oppmerksom på at nettsiden per nå ikke er helt oppdatert, da vi ikke har rukket å gjøre alle avklaringer. Styret prøver å få mer på plass så snart som mulig, selv om vi ikke får møtes fysisk per nå ut fra smittereglene. Forhåpentligvis altså mer informasjon i løpet av ganske kort tid! 


Her litt av det vi vet så langt:

Medlemskontingenten

– Vent med å betale!
Vi ber om at dere venter med å betale medlemskontingenten til vi, spesielt kasserer, har rukket å sette seg inn i ny ordning som vi er pålagt, ifølge NIF av myndighetene. Da vil du få faktura fra oss. Har du allerede betalt er det også noe vi ser på hvordan vi skal ordne praktisk når vi går over til ny løsning for fakturering.

Årsmøte

Styret har begynt med forberedelsene, men dato er ikke klar ennå.

10 på skjæret

– Vent med påmelding!
Vi minner deltakere i 2020 om å registrere eventuelle avglemte poster. Deltakerne vil få sendt ei liste over postene vi har registrert på dem, så man kan dobbelsjekke selv.
Opplegg for 2021 er ennå ikke klart, så vent med påmelding.


Basseng

Det er usikkert om dette blir noe av i vinter, i første omgang er dette satt på vent. Hvis noen føler for å ta hovedansvar for dette, ta gjerne kontakt!

Ingen kommentarer: