Til minne om Gunn Mary Hanssen

Gunn Mary i sitt ess.  (Foto: Wenche Edvardsen) 

Det var med stor sorg vi mottok beskjeden om at mangeårig medlem og padlevenninne Gunn Mary Hanssen hadde gått bort, tirsdag 8. desember.

Gunn Mary var ei kjær turvenninne for mange, både i kajakken og på land. Hun var også ei av de som bidro til å forme og bygge klubben vår opp det siste tiåret, til det aktive og inkluderende miljøet vi er i dag. Ikke minst holdt hun som kasserer en rekke år orden på økonomien. Hun har mye av æren for at vi i dag har både klubbnaust, kajakker, god økonomi og engasjerte medlemmer.

Vi minnes ei herlig dame med glimt i øyet og smittende godt humør, som motiverte og bidro til god stemning. Men hun visste heldigvis også å si fra når det ble nødvendig.

De siste årene gjorde dessverre sykdom at det ble mindre padling enn hun ønsket. Men i fjor kom hun seg endelig igjen på tur med klubben, og var selv primus motor for «tur med basar». Vi padlet fra klubbnaustet vårt til Risøya, der hun først var med på strandrydding før basarpakkene kom fram fra kajakken hennes til trekning. Det ble en tur med mye glede og fliring, både for henne og oss. Vi vil minnes den og Gunn med brede smil i lang tid!

Gunn Mary vil bli sterkt savnet i padlemiljøet i Vesterålen. Men også rundt om i landet sitter det mange padlevenner som satte pris på henne. Blant annet kjenner mange henne fra Vinterpadletreffet, der hun flere år i sekretariatet holdt styr på det meste.

Vi minnes Gunn Mary med glede og takknemlighet, men også med sorg over tapet av en kjær padlevenn og bidragsyter i klubben. Våre tanker går til familien, og vi føler med dem i sorgen.


Takk for alt du var for oss!

På «Tur med basar» høsten 2019, etter initiativ fra Gunn Mary.

Ingen kommentarer: