Nytt fra padleklubben

Siden noen har problemer med å motta epost (gjelder spesielt online-adresser), her litt info fra sist utsending:

Kurs og kompetanseheving
Den siste tiden har mange i klubben vært på kurs. Noen har gått grunnkurs og fått våttkortet, mens noen har gått teknikkurs og fått et nytt oblat på våttkortet. Gratulerer! 

Vi gleder oss over at det er så stor interesse i klubben for å lære mer og utvikle seg som padler, både for egen del og som padlekompis på tur. Vi gleder oss til å se utviklingen fremover – for dere har vel tenkt å fortsette å øve på det dere har lært? 😉

10 på skjæret
Samtidig gleder vi oss over at det samles poster i 10 på skjæret, så snart det er finvær. Det ser ut for at 9 stykker allerede har samlet nok poster til første lodd i hovedtrekningen.

Spesielt gledelig er det at søppelskjæret er det mest populære, sammen med Kjeøya i Hadsel. Vi håper sporløs-skjæret også blir like populært etter hvert, og oppfordrer til kreativitet og inspirasjon!
PS. Det er ikke veldig lenge igjen til neste joker deles ut!

Har du ikke meldt deg på 10 på skjæret ennå, finner du informasjon om det her:
http://vpknorge.blogspot.com/p/10-pa-skjret.html

Onsdagspadlinger
Det blir ikke onsdagspadling i dag siden det har vært så mye aktivitet i klubben og det er rød dag i kalenderen i morgen så mange kanskje tar langhelg fra de er ferdige på jobb i dag. Men det blir neste uke, da er det planleggingsmøte om padledagen kl. 18 (kan bli annet sted hvis dårlig vær), og en kort tur fra klubbnaustet kl. 19.

Uken etter må dere være oppmerksomme på at det blir TORSdagspadling 13. juni. Dette da vi samarbeider med Kystlaget i Øksnes, og padler til Reinøya, mens de som vil ror kystlagsbåter. Så ta gjerne med venner og familie som ikke padler, i en av robåtene.

For de som vil bli enda bedre på framdriftspadling har vi fått Chipo/Fredrik til å ta en teknikkonsdag, den blir 19. juni. Det blir opplegg a la forrige gang, med teori på land/padlemaskin og deretter praksis på havet. Mer info kommer på hjemmesiden i forkant.

Husk å melde dere på onsdagspadlinger til tlf. 917 66 920 (også på kort varsel), sånn at leder for turen vet på forhånd hvor mange vi blir og ikke minst får gitt beskjed dersom det blir endring i planene.

Oversikten over alle onsdagspadlingene og link til info/Facebookevent finner du på hjemmesiden HER:
http://vpknorge.blogspot.com/p/onsdagspadlinger-2019.html


Gladnyhet nr 1
Øksnes kommune innvilget vår søknad om 3000 kroner i kulturmidler fullt ut. Det skal bli flere arrangementer her ute, så medlemmer som f.eks. vil bidra når vi arrangerer familiedag på Gisløy må gjerne gi styret beskjed om det.


Padlelotteriet
Det kan virke som at salget av lodd har dabbet litt av, så vi håper at noen flere vil bidra med å selge lodd. Ta i så fall kontakt med kasserer Fred på telefon 415 57 920 så får du ei loddblokk. Tips også gjerne styret om arrangementer der det kan være mulighet for å få stå på stand og selge lodd uten at vinninga går opp i spinninga med leie av plass.

PS. Du forplikter deg selvfølgelig ikke til å selge ei hel blokk om du tar imot ei, da selger du så mange du klarer, og leverer tilbake når du er ferdig - så får noen andre fortsette på samme blokka. 


Linker og tips
Vi har delt noen linker og tips med kursdeltakere. De kan vel være nyttige også for de som ikke hadde mulighet til å gå kurs denne gangen, så vi tar dem med her. Ellers må man gjerne bruke Facebook-gruppa til å dele gode tips man kommer over.

Nettsted som Padleforbundet viser til i noen av sine kurs, med ulike rednings- og padleteknikker:

En del ting er litt ferskvare og bør øves på jevnlig – slik kan det gå når du ikke har friska opp egenredning på en litt for lang stund:
(Videoen er lagt ut nettopp for å la andre lære – og underholde, og han har sagt at det er greit at den blir delt.)


Gladnyhet nr 2
Vi er allerede i år flere betalende medlemmer i år enn noengang før! Men vi håper så klart på å bli enda flere. Så om du ikke har betalt kontingenten må du gjerne gjøre det snarest. Vi blir også glade om du verver padlekompiser og andre. Det gir blant annet mer penger i kassen og dermed flere muligheter for klubben.


Gladnyhet nr 3
Styret jobber med å få på plass "stæsj" som flere har etterspurt, og har fått noen priser på ulike ting med klubblogo på. Så det ser ut for at dette kan bli året vi får det gjort! 


Gladnyhet nr 4
Vi har i tråd med budsjettvedtak på årsmøtet betalt ned lånet på klubbnaustet, og klubben er dermed gjeldfri!


OBS!
Vi fikk hele 19 feilmeldinger da vi sendte ut melding fra klubbeposten sist, vi har altså noen problemer med den. Vi vil derfor også sende denne mailen ut via Klubbadmin. 
Får du kun én mail med denne teksten i dag, gi oss derfor gjerne beskjed sånn at vi får et høvelig godt bilde av hvor mange feilen gjelder. (Noen får vi heller ikke feilmelding på selv om mailene aldri kommer fram så dette er litt mystisk.)
Vi ønsker alle våre medlemmer en fortsatt fin padlevår.

Ingen kommentarer: