Onsdagspadlinger 2020

Torsdagspadlingene starter noen ganger fra klubbnaustet,
andre ganger starter vi et annet sted. Sjekk lista.

Vi fortsetter opplegget for ettermiddagspadlinger, som vi i år prøver å ha på onsdager. Klokkeslett vil variere litt i sesongen, så vær obs på hva som står hver gang.
Påmelding til tlf. 917 66 920.

For deltakelse forutsettes at våre Padlevettregler leses og følges. De finner du HER.

Mange turer vil starte fra klubbnaustet også i år, men ikke hver gang. Noen uker blir det torsdagspadling andre steder, for eksempel til et Ti på Skjæret-mål sånn som Hokkabogen og Åserøya i Sortland. Slik håper vi det skal passe for flere rundt om, i løpet av sesongen.

Noen uker kan det være vi tar en pause fra organisert padling med ansvarlig fra klubben – men det er  fint om folk bruker Facebook-gruppen for å avtale padling i egen regi. Husk padlevettet.

Vi legger ut events på Facebook, og oppdaterer liste på hjemmesiden (link i høyremargen på siden), med informasjon om hvor hen når, for hvem, kontaktinfo og så videre. Listen er ikke fullstendig, så følg med, den oppdateres etter hvert. Savner du noe - spør, det er ikke alltid vi rekker over og husker alt.

Merk! For deltakelse forutsettes at padlevettreglene (http://vpknorge.blogspot.no/p/padlevettregler.html) er lest på forhånd og følges.
Du må også kunne kameratredning - og følge gjeldende smittevernanbefalinger. 


KOMMENDE onsdagsturer:

Onsdag 2. september - UTGÅR 

Onsdag 9. september -
Onsdagspadling, FB-event HER

Onsdag 16. september -
Onsdagspadling, FB-event HER

Onsdag 23. september -
Onsdagspadling, FB-event HER

Onsdag 30. september -
Onsdagspadling, FB-event HER

   

Ferdige onsdagsturer 2020: 

Onsdagspadling 24. juni
Onsdagspadling fra klubbnaustet ved Stokmarknes. FB-event HER.

Onsdagspadling 1. juli
Oppmøte ved Jennestad, tur til Vikosen og Vikøya. FB-event HER

Onsdagspadling 29. juli
Oppmøte i Øksnes, tema for turen er ferdigheter fra teknikkurset. Men du er velkommen uansett, også om du ikke vil øve på noe spesielt. (Men ha tålmodighet med de som øver.) Påmelding/info til tlf. 917 66 920 (påkrevd). FB-event HER.

Bonus-onsdagspadling
Sortland kl. 18.30, oppfrisking av teknikkurs-innhold. FB-event HER.

Onsdagspadling 12. august
Lavterskel onsdagspadling med strandrydding, fra klubbnaustet ved Stokmarknes kl. 19. FB-event HER.

Onsdagspadling 19. august
Rull og tull, svøm og drøm (ikke røm). Sortland kl. 19 (klar på havet). FB-event HER.

Onsdagspadling 26. august
Onsdagspadling fra klubbnaustet kl. 19 (klar på havet). FB-event HER. (Styret møter kl 18 for styremøte)

    

Ferdige onsdagsturer 2019:


Onsdag 24. april - strandrydding
Sesongen for onsdagspadlinger kommer i gang. Vi padler fra klubbnaustet kl. 18.30, til Risøya.  FB-event ligger HER. Padlemia har lagt ut noen bilder fra turen HER.

Onsdag 1. mai - AVLYST
Vi drar på tur 30. april og er på havheng onsdag 1. mai. Vil du bli med på den overnattingsturen finner du info HER på hjemmesiden. FB-event HER. Husk påmelding.

Torsdag 9. mai - lavterskel
Onsdagspadling 8. mai ble flyttet til torsdagspadling 9. mai, som var åpen for alle og gikk fra Meløya til Gisløya.  FB-event ble lagt ut HER. Bilder fra turen hos Padlemia HER.

Onsdag 15. mai - lavterskel
Padlingen 15. mai er også åpen for alle. Sted kommer når værmeldinger blir høvelig pålitelig - Godvikbotn er satt som plan A hvis været tillater. FB-event for å følge med ligger HER. Bilder hos Padlemia HER.

Tirsdag 21. mai - teknikktrening
Onsdagspadling 22. mai ble flyttet til tirsdag 21. mai. Det var teknikktrening fra klubbnaustet, der fem stykker frisket opp ulike padle- og redningsteknikker. FB-event HER.

Onsdag 29. mai - INGEN
onsdagspadling grunnet mye annet i klubben den siste tiden, og rød dag i kalenderen i morgen.

Onsdag 5. juni - lavterskel
Padledagmøte kl. 18 og onsdagspadling fra klubbnaustet kl. 19. FB-event for å følge med ligger HER.

TORSdag 13. juni - lavterskel
Vi tar vår åre fatt sammen med kystlaget i Øksnes. OBS at onsdagspadlingen denne uken er på en TORSDAG. FB-event ligger HER, påmelding tlf. 917 66 920.

Onsdag 19. juni - teknikktrening
Framdriftsteknikk v/Chipo og Fredrik, både teori og praksis. Mer info kommer på hjemmesiden etter hvert, FB-event for å følge ligger HER.

Onsdag 26. juni - lavterskel
Padlingen 26. mai er også åpen for alle. Sted kommer når værmeldinger blir høvelig pålitelig. FB-event for å følge med ligger HER.

Onsdag 14. august - med turlaget
Vi padler sammen med Vesterålen turlag Dalsand i Sigerfjorden, enten innover fjorden eller rundt Åserøya. Start kl. 18.00. For å delta må du ha eget padleutstyr, egnet påkledning og kunne kameratredning. Påmelding til Marian Leonhardsen tlf. 917 66 920.

Onsdag 21. august - Skjervøyan
Med regn og vind på værmeldinga ble denne lagt til Vik i Hadsel, med turmål Skjervøyan. Tre deltok, fb-event HER.

Onsdag 28. august - basar og strandrydding
For første gang arrangerte vi tur med basar. Turen gikk fra klubbnaustet til Risøya, der turleder og åtte deltakere var med på basar og strandrydding. Fb-event HER.


Onsdag 4. september - rull og tull, svøm og drøm
Vi møtes ved klubbnaustet for en ettermiddagskveld med øving. Tenk over hva du har lyst til å øve på, det kan være alt fra rulla til balanse, padleteknikk eller noe helt annet. Kanskje rett og slett balanse i bølger, hvis det blir vær til det? Det ser vi på onsdag. Hvis finvær kan det bli grilling i fjæra.  Fb-event HER. Bilder i bloggen til Padlemia HER.


Onsdag 11. september - Strengelvåg/Klo-området.
Bilder og rapport fra Padlemia ligger HER.

Onsdag 18. september - rull og tull, svøm og drøm
Vi møtes ved klubbnaustet for en ettermiddagskveld med øving. Tenk over hva du har lyst til å øve på, det kan være alt fra rulla til balanse, padleteknikk eller noe helt annet. Kanskje rett og slett balanse i bølger, hvis det blir vær til det? Det ser vi på onsdag.
FB-event HER

Ingen kommentarer: