**/*** Lavterskel kick-off vårtur med overnatting

 

Vi kick-starter overnattingssesongen med en lavterskeltur til Årnesan 25.–26. mai (Kr. Himmelfartsdag). Mangler du noe for å overnatte i telt, sjekk hva din lokale «Bua» kan ha å låne ut, eller ta kontakt med oss så kanskje noen har ekstra.

Påmelding her innen 22. mai: tinyurl.com/274cuknw

Utsett blir mest sannsynlig fra Sandnes på ettermiddagen 25. mai kl. 18, om lag halv mils padling før vi slår leir – er det ekstra fint kan det være de som vil tar en liten ekstrarunde. 26. mai tar vi ned leiren og padler en litt lengre tur i området (1-1,5 mil ca), tilbake til bilene. Rute blir lagt opp etter vær, forhold og de som blir med. Kanskje blir det fint nok til å besøke Skjervøyan?

Du trenger ikke å være spesielt erfaren for å bli med, dette skal være en sosial lavterskeltur, bålkos og desslike. Dette skal i hovedsak være en tostjerners, skjermet tur, men med mulighet for de som vil til å tøye grensene litt i trestjerners hvis anledningen byr seg. Så frisk opp de gode historiene til "lyginga" rundt bålet, og let fram et par tørre vedkubber du tar med, og kanskje noe godt for å varme i glørne.

Som sagt er det lavterskel overnattingstur, men du må som minimum kunne kameratredning. Vi kan naturligvis hjelpe deg å få frisket opp denne, hvis det er ønskelig. På en kick-off-tur frisker vi gjerne opp flere ting etter vinteren, ut fra hva folk selv ønsker. 

Er du så fersk på overnattingstur at du mangler noe, ta kontakt så kan det være vi finner en løsning sånn at du kan få vært med.

Facebook-eventen: https://www.facebook.com/events/1021849781752837/
(Husk likevel å bruke skjemaet til påmelding, ikke bare klikk på Facebook)

Ingen kommentarer: