Lavterskel overnattingstur Holmsnesområdet

Lavterskel overnattingsturen til helgen 11.-12. september er væravhengig, men foreløpig ser det greit ut så plan A er fortsatt gjeldende.

Påmelding her: https://forms.gle/vhLYii7CZBcHQUj2A

Utsett fra Sandnes lørdag formiddag (kl. 12), padle og overnatte i telt i området Holmsnes/Årnesan/Skjervøyan, hjem søndag ettermiddag. 


Du trenger ikke å være veldig erfaren for å bli med, dette skal være en sosial lavterskeltur, bålkos og desslike. Så frisk opp de gode historiene til "lyginga" rundt bålet, og let fram et par tørre vedkubber. 

Som sagt er det lavterskel overnattingstur, men du må kunne kameratredning. Vi ser for oss å padle frem til etablering av leir, og så kan det bli en valgfri «ekstrarunde» for de som vil det etterpå. Vi håper været holder seg rolig og høvelig tørt.

Er du så fersk på overnattingstur at du mangler noe, ta kontakt så kan det være vi finner en løsning sånn at du kan få vært med.

Enda mer informasjon kommer, men vi har vært travelt opptatt med aktivitetslederkurs og denslags den siste tiden. Så vi håper dere kan være litt overbærende og blir med selv om det tar noe tid å spikre findetaljene. For trivelig og kjekt blir det!

Ingen kommentarer: