Teknikktrenings-helg

Lørdag 1. og søndag 2. mai blir det treningshelg a la teknikkurs, videreutvikling for medlemmer i klubben som har gått teknikkurs eller høyere på våttkortstigen (hav).  

(OBS - Hvis du nå sukket tungt fordi du ikke har teknikkurs men gjerne vil ha det, ta kontakt. Er det flere som gjør det, så er det kanskje nok til at vi setter opp det også i løpet av våren?)  

Hvis du tenker etter: 
• Har du kanskje ikke øvd allverdens etter teknikkurset?
• Kanskje har noe gått litt i glemmeboka, til og med?
• Eller er du litt rusten i teknikken etter lang vinterpause? 
– Da kan kanskje dette være noe for deg!

Du er nemlig slett ikke alene om det, og nå inviterer klubben herved til treningshelg 1. og 2. mai. Den er åpen for alle de betalende medlemmer (så husk å betale kontingenten hvis det ikke er gjort) som har gått teknikkurset på våttkortstigen og vil friske opp, øve mer og videreutvikle det de lærte der. 

Informasjon om teknikkursets (og dermed også treningshelgens) innhold her:
https://www.padling.no/.../de.../havpadling/teknikkurs-hav/

Vi prioriterer ned noen deler som ikke har så stor betydning med tanke på aktivitetslederkurset, og har dermed noe tid å sette av til å jobbe ekstra med noen få tema vi ser at det er ekstra behov for. 

Det er naturligvis en del usikkerhetsmomenter som følge av pandemien vi planlegger i hvert fall for å få til en trygg gjennomføring dersom det er lov på det aktuelle tidspunktet. 
Dersom vi får for mange påmeldte vil vi prioritere gjengen som skal gå aktivitetslederkurs til høsten, deretter de som har meldt seg først på.

Tid:
Lørdag 1. mai kl. 09.30–17.30
Lørdag 2. mai kl. 10.00–18.00

Sted:
Vesterålen, fortrinnsvis Sortland-området men er væravhengig.

Påmelding:

Ingen kommentarer: