Temakveld - pakking av kajakk, tips og triks


Temakveld onsdag 30. oktober kl. 18 på Sortland videregående skole. Klasserom 115, inngang på nordsiden (mot ungdomsskolen). Åpen for alle, ta gjerne med en padlevenn!

• Har du tenkt over om det er nøye hvor hen du legger ting i kajakken?

• Hvordan unngår man å alltid være den de andre venter på ved avgang?

• Hvordan i alle dager får man plass til alt man skal ha med seg på overnattingstur – og hvor mye er det forresten plass til?

• Hva er det egentlig man bør ha med seg?

• Må man pakke alt vanntett – og hvor vanntett er vanntett?

Dette er helt vanlige spørsmål, som vi blant annet kommer innom i løpet av temakvelden. Alle oppfordres til å tenke etter egne «åpenbaringer» på temaet, som kan deles i plenum. Vi vil også prøve å utarbeide en pakkliste i løpet av kvelden, som deles i etterkant og som man da kan redigere etter eget behov.

Som fersk padler er det ikke uvanlig at du har mange spørsmål når du skal ha så mye utstyr med deg på tur. Høstturen passer for øvrig ypperlig for de som har lyst til å teste høstovernatting i telt, om noen skulle ha lyst til det med backup innendørs hvis det viser seg at utstyret ikke holder

Det fins en del lure triks og remedier man lærer seg om etter hvert, når det gjelder pakking av kajakk. I forkant av overnattingsturen til Skavlnes skole blir det temakveld, der du kan få innblikk i mange av disse. Det kan fort også bli litt generelle uteovernattingstips og høstpadletips nå som det blir kjøligere.

– Har du spesielle spørsmål du lurer på, må du gjerne sende disse i forkant av arrangementet, så tar vi det med i planlegginga og sørger for at du får svar i løpet av kvelden.

PS. Vi trekker ut en av de fremmøtte, som vinner en lur padleturpakketing.

Ingen kommentarer: