Program 2019

Oppdateres fortløpende. Her er også div. arrangementer i regi av andre, som vi vet om, der også padlere fra Vesterålen Padleklubb er velkommen til å delta. Ta kontakt om det er noe du savner i programmet.

Torsdag 24. januar - Øksnes
«Vesterålen by sea», bildekveld i amfiet på Myre skole kl. 17.30. FB-event HER, full info på hjemmesiden HER. Påmelding tlf. 917 66 920

Torsdag 21. februar - sikkerhetstema og årsmøte
Foredrag som er åpent for alle først, deretter årsmøte på Sortland vgs. FB-event HER, årsmøtepapirer sendt ut til medlemmer per epost. Årsmeldinga ligger HER.

Onsdag 13. mars - Sosial bildekveld
I 2. etg. på Rødbrygga, Stokmarknes, kl. 18–21. Det blir inspirerende padlebilder på storskjerm, og sosial padleskravling rundt et par pizza. (Vi står for pizzaen, drikke må du kjøpe selv.) Ta gjerne med en padlevenn, åpent for alle. 

Onsdagspadlinger fra 24. april og utover:
Ukepadlingene bytter dag tilbake til onsdag. Se liste over datoer HER etter hvert.

Tirsdag 30. april til 1. mai - Havheng
I år som i fjor og året før drar vi på havheng i Lødingen Vestbygd. Det betyr at det er muligheter for å bruke hengekøye til overnatting, men også markkrypere (teltere) er velkommen. FB-event HER, mer info kommer på hjemmesiden etter hvert. 

2., 3. og 5. mai - Grunnkurs
Det blir grunnkurs i Øksnes 2., 3. og 5. mai. Kurset er i henhold til våttkortstigen og gir våttkort ved fullført kurs. Informasjon og link til påmelding finner du HER på hjemmesiden.

23., 24. og 26. mai - Grunnkurs
Det blir grunnkurs i Sortland/Hadsel 23., 24. og 26. mai. Kurset er i henhold til våttkortstigen og gir våttkort ved fullført kurs. Informasjon og link til påmelding finner du HER på hjemmesiden

25. og 26. mai - Teknikkurs
Info på hjemmesiden HER. OBS - kurset er nå fulltegnet.

ASKR - Arctic Sea Kayak Race 21.–27. juli
Verdens vakreste padlefestival foregår så klart i Vesterålen, med deltakere fra både inn- og utland. Et flott arrangement med mange års erfaring, som har både egne følgebåter, kystvakt og redningsskøyte som en del av sikkerhetsopplegget. Mer info på deres hjemmeside HER.

Surf'n'fun 13.-15. september 
Surfesamling på Hadselsand/Delp. Arrangør, Lofoten Kajakklubb. FB-event HER.

REDNINGSØVELSER
Også i år skal vi være enda flinkere til å trene på egenredninger, kameratredninger, slep, rulle og så videre i realistiske forhold. Dette vil bli annonsert på Facebook med rimelig kort varsel, så følg med!


Bassengtreninger
Info kommer
HER. (klikkbar link)

OBS!
Følg ellers med på vår Facebook-gruppe HER for fortløpende informasjon. (Noen turer blir nemlig til på kort varsel.) Her er det også åpent for medlemmer å søke etter turpartnere, legge ut sine egne turer og så videre.

Alle padleklubbens turer skjer på eget og alles ansvar. Vi forutsetter også at man har satt seg inn i, og følger våre padlevettregler. De kan leses HER. (Klikkbar linkIngen kommentarer: