Program 2019

Oppdateres fortløpende. Her er også div. arrangementer i regi av andre, som vi vet om, der også padlere fra Vesterålen Padleklubb er velkommen til å delta. Ta kontakt om det er noe du savner i programmet.

19. eller 20. januar - Solhilsen i Bø
Vi ønsker sola velkommen, padletur i Bø sammen med havkajakklubben der. FB-event HER. Påmelding tlf. 917 66 920

Torsdag 24. januar - Øksnes
«Vesterålen by sea», bildekveld i amfiet på Myre skole kl. 17.30. FB-event HER, full info på hjemmesiden HER. Påmelding tlf. 917 66 920

Torsdag 21. februar - tema og årsmøte
Foredrag som er åpent for alle først, deretter årsmøte på Sortland vgs. FB-event HER, årsmøtepapirer sendes ut til medlemmer per epost.

Tirsdag 30. april til 1. mai - Havheng
I år som i fjor og året før drar vi på havheng i Lødingen Vestbygd. Det betyr at det er muligheter for å bruke hengekøye til overnatting, men også markkrypere (teltere) er velkommen. FB-event HER, mer info kommer på hjemmesiden etter hvert. 

Bassengtreninger
Info kommer
HER. (klikkbar link)

REDNINGSØVELSER
I år skal vi være enda flinkere til å trene på egenredninger, kameratredninger, slep, rulle og så videre i realistiske forhold. Dette vil bli annonsert på Facebook med rimelig kort varsel, så følg med!

Torsdagspadlinger:
Se liste over datoer HER etter hvert.

OBS!
Følg ellers med på vår Facebook-gruppe HER for fortløpende informasjon. (Noen turer blir nemlig til på kort varsel.) Her er det også åpent for medlemmer å søke etter turpartnere, legge ut sine egne turer og så videre.


Alle padleklubbens turer skjer på eget og alles ansvar. Vi forutsetter også at man har satt seg inn i, og følger våre padlevettregler. De kan leses HER. (Klikkbar linkIngen kommentarer: