Klubbnaust/kajakker

Padleklubben har klubbnaust på Hadseløya, ikke langt ifra Stokmarknes (mot Melbu). Her kan medlemmer få oppbevare kajakken sin, mot kr 500,- i naustleie i året (gjelder 1. jan–31. des.).

Vi begynte prosessen med å kjøpe naustet tidlig i 2013, og i løpet av 2014 ble naustet omsider vårt. Nå har vi ledige plasser for utleie her.

Naustet ligger plassert i et nokså skjermet område. Det passer dermed utmerket for nybegynnere å sette ut herfra. Som regel vil det være rolige padleforhold en eller annen vei, alt etter vindforholdene. Vi har også ordnet en «stige» som man kan dra ned ut støa, og så dra kajakken ned til havet på hvis det er fjære sjø.

Naustet har store dører i front ned mot havet, sånn at det er enkelt å få kajakken ned til havet.

Inne i naustet er det fine stativer å legge kakakken på, det går fire i høyden på stativet. De fleste har polstret litt på stativet sitt, med f.eks. en bit av et liggeunderlag av den gamle typen. Det står du også fritt til å gjøre om du vil.

Det må påregnes litt dugnadsarbeid, men de viktigste tingene er gjort, og naustet er tatt i bruk. Det er imidlertid veldig trivelig å være med på dugnad, så det anbefaler vi alle å hive seg med på når det blir!

Som regel fyrer vi opp i bålpanna, og koser oss med gode saker i pausen. ;)

Kajakker
I klubbnaustet har vi flere for utleie til medlemmer, ved tilgjengelighet. 
Ta kontakt i god tid for avtale, med utleieansvarlig Sigbjørn Berg, tlf. 480 49 756.

To av dem er racere for barn/ungdom.
Vi har også havkajakker: To Boreal Baffin P1, en Boreal Baffin P2, en Boreal Baffin P3, en Tahe Reval Mini og en Tahe Reval Midi, en Tahe Marine maxi dobling, og en barnekajakk Tahe Lifestyle Solo.

Krav om våttkort (grunnkurs) ved utleie.

Utleie til ikke-medlemmer KUN via turleder på våre arrangementer der det er aktuelt. Andre må være snille å henvende seg til firmaer som tilbyr denne tjenesten kommersielt. Dette er å betrakte som et medlemstilbud spesielt myntet på ungdom og ferskinger i klubben, ikke tilreisende turister.

Vi gjør oppmerksom på at tilbudet gjelder når noen av de i klubben med ansvar for dette har anledning til, på dugnad, å levere inn/ut. Spesielt i ferietider kan dette være utfordrende, må man regne med.

Det gjøres også oppmerksom på at det ikke på noen måte er snakk om fulle utstyrspakker i alle varianter og størrelser. 
Dette gjelder de nevnte kajakker, vi har kun ett spruttrekk, ingen sikkerhetsutstyr utover det, årene er i hovedsak korte ungdomsårer. Vi har noen vester i assortert utvalg, men ikke flere av alle. Det samme gjelder tørrdrakter, som for øvrig i utgangspunktet skal leveres tilbake i samme stand som de ble levert ut, altså ferdig skylt og tørket.

Dette fordi vi ikke egentlig har ment å drive med utleie. Vi har kjøpt inn kajakker og tørrdrakter til bruk i basseng og på våre arrangementer der folk får prøve kajakk i begrensede omgivelser. 
All utleie utover dette er en medlemsbonus i den grad vi har anledning til å gi det på vår fritid. Men det gjelder altså kajakk - og tørrdrakter. Ikke alt annet utstyr. Da må man også henvende seg til selskaper som driver med vanlig utleie.

Priser:
Medlemmer: 100,- første døgn, 50,- neste døgn, 50,-/døgn for tørrdrakt i tillegg. Dobling - dobbel pris.
(OBS - i vintersesongen blir disse oppbevart hjemme hos leder, så det må meldes fra i særlig god tid.)
Betaling:
– Vær gjev å betale inn til kontoen vår for det du har leid, uten å vente på at noen av oss skal bruke av vår fritid på å sende deg regning. På forhånd takk! Konto nr. 4570 16 52251 Merk med "leie".

Det er selvsagt en betingelse for å få plass i naustet at du er medlem, men det er enkelt å melde seg inn. Se informasjon om klubben, innmelding/betaling HER. For avtale om plass i naustet, spørsmål og mer informasjon tar du altså kontakt med Sigbjørn Berg, tlf. 480 49 756.

Ingen kommentarer: