Hvorfor komme på padledagen

15. september er det padledag i Stokmarknes, med skøy i sentrum, konkurranse rundt Børøya og grilling, premiering og sosialt utover ettermiddag og kveld ved klubbnaustet. 

Nye kan også få prøvd padling. (Info om arrangementet HER) Hvorfor skal DU gidde å komme? Vi har spurt noen av våre medlemmer, se svarene nedenfor.

Hvorfor anbefaler du andre å melde seg på Padledagen og Børøya Rundt? 

Chipo Tendeland, pådriver
– Sosialt
Det er sosialt, og motiverer til å bli raskere å padle. Det gjelder både for de som nettopp har begynt å padle og for de som er aktive. I tillegg er det fest om kvelden, sier Chipo.

Veronica Larsen, medlem
– For alle nivå
Jeg anbefaler alle å være med på padledagen og Børøya rundt. Her er det noe for alle uansett nivå, du kan padle i turklasse eller konkurrere. Har selv til gode å delta, men har hørt fra andre at dette er både sosialt og trivelig, sier Veronica.

Marian Leonhardsen, leder
– Kjempeartig
Padledagen er en fin mulighet til å bli litt kjent med padleklubben. Her kan du få prøvd padling for første gang, og spurt oss om alt du lurer på innen padling.
Ferskinger og mer erfarne padlere som vil ta det med ro kan bli med på turpadling rundt Børøya, eller man kan hive seg med i konkurranseklassen om man foretrekker mer fart.
I tillegg tilbyr vi kaffe og vafler, et lite foredrag om padling med grønlandsåre, og ikke minst sosial grilling for hele familien og etter hvert bare de voksne, ved klubbnaustet.
– Det blir rett og slett ei artig helg sammen med flere padlefrelste! Kom kom!

Ingen kommentarer: