Basseng

Utendørs fortsetter det fantastiske livet i havpadleparadiset, men om vinteren har vi også innetrening i Sortland svømmehall. Årets første blir søndag 21. januar kl. 19-21, flere datoer kommer etter hvert. Vi tenker også å ha en tidligere på dagen ei helg, hvis det lar seg gjøre.

Vi har noen kajakker og utstyr som du kan benytte, men ta gjerne med eget. Det må da være rengjort!

Det vil fortsatt være krav om medlemskap, foruten en enkel "prøvegang" som vi tilbyr for en femtilapp. I tillegg til medlemskap koster det en 20-kroning i bassengavgift pr. gang man deltar, betales i forkant til konto, eller ved ankomst. Barn/ungdom (som er medlem) under 16 år får være med gratis, og skal være sammen med en voksen om ikke man har avtalt/annonsert med klubben på forhånd. Voksne har ansvar for unger de tar med seg.

Årets datoer 2018:
21. januar
28. januar
18. februar
25. februar
18. mars

Kom og prøv!
Er du usikker på om dette er noe for deg, er det full anledning til å komme innom en enkelt gang, så ser du om du trives og synes dette er noe du vil fortsette med. Da betaler du en femtilapp den gangen.
Om du så bestemmer deg for å komme flere ganger, betaler du resten av medlemsavgiften, og medlemspris per gang deretter.

Informasjon om medlemskap finner du HER (klikkbar link). Medlemskapet betales i starten av sesongen (eller når du blir med, selvsagt).

Klikk på bildet for å lese om rulleteknikk

Hva gjør vi, og hvorfor?
Å trene på bergingsteknikker i kontrollerte omgivelser er en meget god investering for tur- og padleinteresserte. Eskimoruller av forskjellig sort, sjølberging, kameratredning og kroppsbeherskelse i kajakk er noen sentrale begrep som du kan få større forståelse for ved å benytte deg av det fine tilbudet fra Vesterålen Padleklubb.

Dette tar du med:
Du behøver ikke ta med mer enn vanlig bassengutstyr, men det kan også være kjekt å ha for eksempel:
• Neseklype/svømmebriller/dykkermaske
• Våtdrakt
• Egen åre (rengjort)
• Egen kajakk (rengjort)
• Annet utstyr du vil teste
• Vanntett kamera for å sette på kajakken for å se i ro og mak hjemme hvor feilen ligger, før neste gangs trening. :) (Husk, ikke ta bilder av andre i bassenget uten tillatelse.)
• Kjeks el.l. til kaffekosen

Som nevnt, har du badetøy/håndkle/såpe så klarer du deg, ellers varierer det hva folk har med. Vi varmer som regel opp badstuene også.

Velkommen til trening på kameratredning, eskimorulle, annen sjølberging og sosialt fellesskap med andre padleinteresserte!

Ingen kommentarer: