Friluftsliv for ferskinger

Er du fersk innen friluftsliv? Har du lyst til å være mer ute i friluft, men ikke vet helt hvor du skal begynne? Kanskje er du fersk på padling? Da kan friluftsliv for ferskinger være noe for deg.  
Arrangementet er på Myre skole i amfiet, torsdag 24. november kl. 17.30.

Smak av friluftsliv
Vesterålen Padleklubb skal det neste året arrangere flere ferskingkvelder i Øksnes, der du kan lære litt om friluftsliv både med og uten kajakk. Her er ingen spørsmål for dumme, og alle som har lyst på mer friluft er velkommen.
Denne første kvelden på Myre gir padleklubben en innendørs, billedlig smak av friluftsliv i Vesterålen, spesielt sett fra havflata. Her får du se turbilder, værbilder og friluftsbilder fra hele regionen, selvfølgelig også fra Øksnes.

 Bli kjent
Du får både bli litt kjent med padleklubben og du får mer informasjon om opplegget vi tenker framover. Ikke minst får du anledning til å stille spørsmål og komme med innspill, det setter vi stor pris på når vi nå er i startgropa.
Ingen behøver å ville padle for å delta. Men på noen av de senere kveldene våre som foregår utendørs vil det bli mulighet til å prøve padling, for de som vil. I tillegg blir det friluftsliv på land, for eksempel bålkos og skattejakt i fjæra.

Lavterskel og
uforpliktende

Padlingen tar vi først til våren, når det er blitt varmere, og det er heller ingen forutsetning at man vil padle for å delta på resten. Men du må være klar over at du kan bli fristet til å prøve helt av deg selv. Det er nemlig veldig skøy.
Vi har allerede delvis planlagt en båltur i fjæra om ikke så lenge, og så får vi se hva vi finner på etter hvert. Viktige stikkord blir frisk luft, lavterskel,
Det er helt uforpliktende å møte, stikk gjerne innom og se om dette kan være noe for deg.

Arrangementet er åpent for alle, og helt gratis.

Ingen kommentarer: