Gode nyheter

I dag har det vært styremøte med en rekke saker på agendaen.

Nytt utstyr
På årsmøtet budsjetterte vi med litt midler til å kjøpe utstyr. I tillegg har vi i det siste fått LAM-midler, noe fra Idrettsforbundets flyktningefond, og sponsing fra Norlaks. Det gir oss mulighet til å i første omgang kjøpe et par havkajakker og tørrdrakter, som gjør det lettere for oss å gjennomføre arrangementer, kurs, bassengtrening og så videre. I tillegg har vi kjøpt inn veldig rimelig et par flotte premier for senere anledninger.

Basseng
Vi satser på bassengtrening også i vinter, og vil komme med mer informasjon når vi har fått ting på plass. Men i utgangspunktet tenker vi opplegg som vanlig, i første omgang fra midten av januar og utover. Hvor lenge vil komme litt an på interessen.

Mye spennende
– Og så har vi begynt å tenke på neste år, årsmøtet, og mye spennende. Jo tidligere vi får innspill, jo enklere er det å få til akkurat det DU har lyst til, så sleng oss gjerne ei melding med ønsker. :) Særlig ønskes det fra barnefamilier. Vi tenker en egen tur spesielt for familier, om noen kunne tenke seg å være med på å planlegge den, gi oss et hint. :)

Kafétreff
Etter styremøtet kom flere til, og det ble et trivelig kafétreff. Med eksempel i en konkret tur og oppleget, fikk vi et lite innblikk i hvordan vi tenker og hva vi gjør rundt sikkerhet før og under våre turer og arrangementer. 

Det viser seg å være trivelig å treffes litt også uten kajakk, så det tenker vi å fortsette med en og annen torsdag utover vinteren. Noen ganger med et tema, noen ganger bare rent sosialt. :) Kanskje tar vi en kveld der vi ser på padlebilder?

Ingen kommentarer: