Onsdagspadling

Foto: Bent Bakkan
Da er vi i gang med onsdagspadlingene igjen, etter noen ukers ferie. Åtte stykker ble vi onsdag 29. juli, her ser vi Dag komme i godt driv over Eidsfjorden i sin Rockpool Taran. 

Foto: Bent Bakkan
Vel framme fyrte vi opp bål, som vi ble sittende rundt i timevis. Tiden går jo fort når man har det trivelig, som kjent. Jordbær hører til på sommertur?

Flere benyttet anledningen til å ta et bilde for å dokumentere 10 på Skjæret-posten. Trond og Anja har nå samlet 7 poster, og har allerede kvalifisert seg til trekningen av hovedpremien som er en Jerven Fjellduk original. Vi tipper imidlertid at de også vil passere 10 poster, og bli med i trekningen av en lanterne også.

Foto: Bent Bakkan
Denne onsdagen var vi forøvrig mer internasjonal enn vanlig – Ulrika fra Sverige, tidligere Holmstad-beboer, var på feriebesøk og ble til stor glede for oss.

Vi takker Trond og Anja, Bent, Dag, Ulrika, Tom og Dag Arild for en flott tur, som inkluderte både flatt hav, litt vind (og vindbølger), bålkos, røverhistorier, og øving på både velt, slep, kontakttauing og kameratredning. En ekstra takk til fyringsmester Dag som sørget for flammer både i pausen og etter turen.

Neste gang er vel du også med?

Ingen kommentarer: