Dagstur Lifjord, 5. mai - Ferskingtur

Vi inviterer til tur i Lifjorden søndag 5. mai. Denne er satt opp som ferskingtur - det betyr at den går i skjermet farvann, og startsted bestemmes etter værforholdene den aktuelle dagen. Den er dermed selvsagt åpen  for alle! Erfarne padlere er like velkommen, så lenge de er inneforstått med at lengde på turen, fart osv. tilpasses de ferskeste.

Startsted blir etter alle værvarselmerker på Holm. Så meld deg på, tlf. 971 22 240 (obs, ikke 917!), så sikrer du deg få beskjed om start før turen.

Lifjorden er en trivelig fjord langs grensa mellom Øksnes og Sortland kommune. Vi kan altså padle innover i Sortland og utover i Øksnes.
:) På det smaleste slynger ei strand seg utover, et fint alternativ for å gå i land for lunsj. Det er også flere holmer og små øyer vi kan padle imellom, litt ute i fjorden. Tur/retur blir ca. ei mil fra innerst til ytterst.

- Dersom været blir helt allmektig fint og gruppa har lyst, KAN det også være at vi heller setter kursen nordover mot Alsvåg-området til fine holmer der.

Ønsker du å se flere bilder fra Lifjorden, kan du se innleggene i bloggen til Padlemia, HER og HER.

En forutsetning for å delta på våre turer er at du leser og følger våre padlevettregler som ligger HER.

Ingen kommentarer: