Guvåghytta i Bø

Harstad padleklubb har fellestur til Guvåghytta (turlagshytte) i Bø helga 5.-7. november. Planen deres er å dra fra Harstad lørdag 6. november, men det er "fritt opplegg" så padlere kommer helt når det passer, gjerne allerede fredag for de som ønsker det. 

– Noen fra Vesterålen som blir med?

Eldorado for padling
Hele området rundt Guvåghytta er supert for padling, så man må gjerne sette av hele helga når man først tar turen. Både Hellfjord, Melfjord og Jørnfjord er fine fjorder å utforske. Man kan ta seg en tur over Eidsfjord til Skjervøyene hvis været tillater, eller man kan ta turen tvers over Jørnfjord og for eksempel bort til Ringstad. Det er mange valgmuligheter, så ta gjerne en kikk på kartet på forhånd.

Det er ca. 15 minutters gange fra vei ned til Guvåghytta. Alternativt kan man stoppe et sted på veien når man nærmer seg (eksempelvis i Oppsåta innerst i Jørnfjorden, på Røsnes eller rett og slett på selve Guvåg), for å padle videre utover og ankomme sjøveien.

Harstads plan er å lage et felles måltid lørdag kveld. Det vil si at det lages et sammensurium av god mat og drikke cirka kl 19. Da kan hver enkelt ta med noe de synes er godt og dele med andre. Det er ingen påmelding. Møt bare opp, enten for et lite besøk eller overnatting, meldes det på Harstad-klubbens hjemmeside.

OBS!
Det er altså ikke nødvendig med påmelding. - Men om du er interessert kan du ta kontakt med Remi tlf. 971 22 240 så får du informasjon dersom vi i Vesterålen setter opp fellespadling til hytta - hvor det i så tilfelle blir ifra og når. Det kan fort bli tatt ganske så på sparket. ;)

Gjør deg forøvrig kjent med hyttereglenepriser og generell hytteinformasjon.

Ingen kommentarer: