Høsttur til Trollfjord VPK-tur 24

Vi drar på tur til Trollfjorden 2.-3. oktober, bli med!

Et aldeles nydelig område sør i Raftsundet. Har du ikke vært her på høsten og i kajakk tidligere, bør du absolutt benytte anledningen nå. 

Helg- eller dagstur? Fritt valg!

De som har lyst til å bruke helgen i området kan bli med på lørdag 2. okt. kl. 11.30. Vi møtes i Tennfjord-området for å sette ut. (En drøy times kjøring fra Sortland, 7-8 mil. Ta av fra Lofast, mot Digermulen.)

Dersom du ikke har anledning til å være over fra lørdag til søndag er det også mulig å kun bli med på søndag. Vi padler da søndag morgen 3. oktober og møter dagsturdeltakerne på startstedet kl. 11.30. (Husk imidlertid å avtale med turleder på forhånd, for om ingen melder ifra at de vil møtes der søndag, så kommer vi ikke...)

Lørdag padler vi litt rundt i området, og camper der vi finner en fin plass, og så tar vi selve Trollfjorden på søndag slik at alle får oppleve den. Det meldes fra en padler som har vært her før, at det ikke er noen grunn til å holde seg heime sjøl om det skulle regne - da er det eventyrlig her, med "en zillion små fosser nedover alle bergene og fjellveggene" som han beskrev det. Vi kan altså regne med en flott tur, uansett vær!

- Her er det altså bare å velge helgetur eller dagstur alt etter hva som passer best! Dette området er virkelig flott. Hurtigruta passerer gjennom Raftsundet to ganger i døgnet, og tar om sommeren turen inn i selve Trollfjorden også. Vil du se litt bilder fra Trollfjord og den nærliggende Grunnfjord, ta en titt i Padlemia-bloggen eller her for turberetninger fra andre som har vært på kajakktur der tidligere

Husk mat og drikke, samt ekstra sett tørt tøy i vanntett pose (bør forøvrig has med på alle turer), og ellers det man synes trengs for camping.

Ta kontakt med turleder Remi, tlf. 971 22 240 på forhånd.
 (Det er lov både å ombestemme seg og hive seg rundt på sparket, men veldig greit for turleder å ha sånn høvelig peiling.)

Ingen kommentarer: