Bli med på CROSSOVER padlesamling på Sommarøy!

CROSSOVER PADLESAMLING
28. - 30. MAI 2010, SOMMARØYA UTENFOR TROMSØ.

Da er programmet for samlinga klart, vi har for øyeblikket litt problemer med opplastingen av dette i pdf vesrjon, men send en kjapp mail til oss ved og klikke på denne linken post@bjornskajakk.no Mailen er autoutfylt og programmet sendes ut så snart som mulig.

Ellers leser du hele programmet lenger ned på siden, det er også mere utfyllende info en det vi har plass til i pdf utgaven.

Når påmeldingen starter onsdag 10 mars kl 0900 vil kursene i timeplanen bli blå og du kan da klikke på det enkelte kurs for og komme til nettbutikken og påmelding. Du kan selvfølgelig også gå direkte i nettbutikken for kjøp av Crossoverpass og de enkelte kurs du har lyst på.

I utgangspunktet er samlinga lagt opp med antall deltakere ut i fra den tankegang at alle som kjøper Crossoverpass skal kunne kjøpe seg en kursplass eller delta på de kurs som er inkludert i Crossoverpasset.

Følg med på disse sider, oppdateringer og mere informasjon legges inn fortløpende.

FRA PROGRAMMET
Crossoverteam er en gjeng padleentusiaster i nord som har satt seg fore å lage en padlesamling med ulike kurs, foredrag, turer og mye lek og moro. Målet er å få et innblikk i gamle teknikker, hverdagspadling og det siste av det siste innenfor moderne padling. Herav navnet ”Crossover”. Vårt håp er at vi i fellesskap skal skape rom for læring, ny motivasjon og kanskje også forløse noen av de padledrømmene vi vet mange bærer på. I tillegg til egne krefter bidrar flere entusiaster fra nord og langveisfarende som:
Anders Thygesen, Thorbjørn Bjelland og Tom Amundsen med ekstra padleinspirasjon.

MEIR INFORMASJON HOS BJØRNS KAJAKK - KLIKK HER

Ingen kommentarer: