LANGØYA NORD


Oppdatering 2009.04.19: Turen gjennomført i glitrende havpadleforhold! Fredrik, Asle-Håvard og undertegnede tilbakela ruta på ca. 6 timer. Rufsete forhold fra Nyksund til Stø, og flotte erfaringer i brott og brenninger! Se litt av turen ved å klikke på sakens tittel over her (mulighet for fullskjermvisning), eller filmrute til venstre (lite vindu). Bli med neste gang - dette er en fantastisk tur!

Bildet til høyre viser havpadlerne ved et kort stopp i fjæra på Klo, altså nesten ved målet Strengelvåg. Her kom Anne og John ned og hilste på oss. De hadde fulgt oss via SPOT og vi kom således ikke som noen overraskelse!
Foto: John Cleaver

__________________________________________________________________

Bli med på lørdagstur rundt nordenden av Norges tredje største øy - fra Myre, via Nyksund og Skipssanden, til Strengelvåg!

Denne turen på omtrent 26 kilometer har blitt en av klubbens tradisjonelle, årlige turer. Som så mange ruter i Vesterålen byr denne på alt fra den stille fiskerihavna på Myre, åpent hav og vakker skjærgård fra Nyksund til Langnes, til langgrunne og laguneaktige, beskyttede områder ved Klo og Strengelvåg.

Start: lørdag 18. april 2009, kl. 10 på Myre.
Ankomst: omtrent 7 timer senere på Strengelvåg.

Se ruta på Vesterålskartet. Eller følg oss på BB SPOT.

Været i NYKSUND nå og i morra.

Grad: ****
Kontakt: Bent Bakkan, 99336679, bent.bakkan@gmail.comGradbeskrivelse:
* Barn i følge med forelder – familietur
** Nybegynner – rolige farvann
*** Havpadler – innaskjærs hav
**** Erfaren havpadler – åpent hav
***** Inuit

Ingen kommentarer: