Program 2021

Oppdateres fortløpende. Her er også noen arrangementer i regi av andre, der også padlere fra Vesterålen Padleklubb er velkommen til å delta. Ta kontakt om det er noe du savner i programmet.

Trekning 10 på skjæret
3. februar, direktesendt på Facebook.

Årsmøte
4. mars på Teams.

Padletur for ungdom, med DNT Ung
3. juni. FB-event HER. Info på turlagets hjemmeside HER.

Etterjobbpadling
Overnattingstur til Åserøya første halvdel av juni. Mer info kommer.

#støttetakmotkreft - m/minnearrangement
Aksjon 12.–20. juni #støttetakmotkreft.
Onsdag 12. juni - testtur og start for aksjonen, fra Lekang til Vassvika. FB-arrangement HER
Onsdag 16. juni - minnetur sammen med Arctic Sea Kayak Race (ASKR) fra klubbnaustet til Risøya, med strandrydding og basar. FB-arrangement HER.

Grunnkurs våttkort
26. og 27. juni i Sortland-området. Full informasjon på hjemmesiden, HER.

ONSDAGSPADLINGER
Se medlemsmail og Facebook for best oppdatering, ellers oversikt på hjemmesiden HER. (Dårligst oppdatert)

18.–22. juli fra Kråkberget i Bø. Padling i Øksnes Vestbygd. OBS at våre medlemmer får rabatt hvis man oppgir det (men det er ikke klubbarrangement, ASKR er egen organisasjon). Arrangementets hjemmeside HER

Overnattingstur Meløyvær
28.–29. august padler Harstad padleklubb høsttur klubbtur til Krøttøya/Meløyvær. Turen er åpen for deltakere fra andre klubber, og skal passe godt for padlere som ikke har så mye erfaring med helgetur i kajakk. FB-arrangement HER, og sikkert Harstad-klubbens hjemmeside etter hvert. 

REDNINGSØVELSER
Også i år skal vi være enda flinkere til å trene på egenredninger, kameratredninger, slep, rulle og så videre i realistiske forhold. Dette vil bli annonsert på Facebook med rimelig kort varsel, så følg med!

OBS!
Følg ellers med på vår Facebook-gruppe HER for fortløpende informasjon. (Noen turer blir nemlig til på kort varsel.) Her er det også åpent for medlemmer å søke etter turpartnere, legge ut sine egne turer og så videre. 

Alle padleklubbens turer skjer på eget og alles ansvar. Vi forutsetter også at man har satt seg inn i, og følger våre padlevettregler. De kan leses HER. (Klikkbar link

Ingen kommentarer: