Onsdagspadlinger 2021

Vi starter snart opplegget for ettermiddagspadlinger, som vi også i år prøver å ha i hovedsak på onsdager. Klokkeslett vil variere litt i sesongen, så vær obs på hva som står hver gang.
Påmelding til tlf. 917 66 920.

For deltakelse forutsettes at våre Padlevettregler leses og følges. 
De finner du HER.

Mange turer vil starte fra klubbnaustet i Hadsel også i år, men ikke hver gang. Noen uker blir det torsdagspadling andre steder, gjerne til en 10 på skjæret-post som Vikøya eller Åserøya i Sortland.

Noen uker kan det være vi tar en pause fra organisert padling med ansvarlig fra klubben – men det er  fint om folk bruker Facebook-gruppen for å avtale padling i egen regi. Husk padlevettet uansett.

Vi legger ut events på Facebook, og oppdaterer liste på hjemmesiden (link i høyremargen på siden), med informasjon om hvor hen når, for hvem, kontaktinfo og så videre. Listen er ikke fullstendig, så følg med, den oppdateres etter hvert. Savner du noe - spør, det er ikke alltid vi rekker over og husker alt.

Merk! For deltakelse forutsettes at padlevettreglene (http://vpknorge.blogspot.no/p/padlevettregler.html) er lest på forhånd og følges.
Du må også kunne kameratredning - og følge gjeldende smittevernanbefalinger. 

– Og husk påmelding!!!

KOMMENDE onsdagsturer:

Sommerferie nå i juli.


Ferdige onsdagsturer:

Onsdag 5. mai.
Padling fra klubbnaustet til Gjæva. FB-arrangement HER

Onsdag 19. mai
Øksnes – dessverre avlyst pga. manglende påmeldinger.

Onsdag 26. mai kl. 18.30.
Vi møtes sannsynligvis på Jennestad, for å padle til Vikøya (10 på skjæret-post). FB-arrangement HER. Påmelding tlf. 917 66 920.

Onsdag 2. juni
Teknikkonsdag - framdriftspadling kl. 17.30. Oppmøte Måkeveien 17C på Børøya i Hadsel. Chipo/Fredrik demonstrerer på padlemasking og gir gode tips og råd, før vi setter dem ut i praksis på havet. (Padler du fra klubbnaustet, husk å møte i så god tid at du rekker fram til 17.30.) Påmelding tlf. 917 66 920. FB-arrangement HER.

Torsdag 3. juni
Tur med DNT Ung fra klubbnaustet. Info hos Vesterålen turlag HER

Onsdag 16. juni
Støttetak mot kreft, padling fra klubbnaustet. Minnetur med strandrydding og basar. FB-arrangement HER.

Onsdag 30. juni
Plaskeonsdag ved klubbnaustet kl. 18.30. FB-arrangement HER.


Ingen kommentarer: