Årets første joker

Nylig kunne vi melde til en overrasket vinner i 10 på skjæret, at hun hadde vunnet årets første joker. Svaret lød litt overrasket, type:
– Hæ? Joker? Ka e det?

Godt spørsmål!

Saken er den, at vi har et par «jokere», nemlig premier som utløses av for deltakerne ukjent faktor. De siste årene har vi delt ut joker til den som har registrert post nummer 50 og 100, men det kan også være andre ting.

Også i år ble det premiert på post nummer 50, men det er ikke sagt at den neste trenger å bli hundre… Kanskje slår vi oss løse med nummer nittini? Det vet vi, men ikke deltakerne, foreløpig.

Uansett, så betyr det at du altså har vinnersjans på hver eneste post du samler underveis, også før du har poster nok til det første loddet i hovedtrekningen. Ja, det har faktisk skjedd før at folk har vunnet joker på den aller første posten de har registrert!

Berthinussen ble den heldige vinner av to stykk ullbuffer, vi gratulerer.

Fikk du lyst til å bli vinner av neste joker, er det bare å samle poster! Har du ikke meldt deg på ennå, eller satt deg inn i hva 10 på skjæret er, så kan du ta en nærmere titt her:
https://vpknorge.blogspot.com/p/10-pa-skjret.html

OBS - Eget opplegg for de under 16, og for dem er det attpåtil gratis! Vi synes det er kjempestas om flere unge og ikke-medlemmer blir med. For du behøver IKKE være med i klubben for å melde seg på, det er bare litt billigere for medlemmer. Vi har nå 50 poster du kan velge blant, så dette er en fin mulighet til å bli bedre kjent med Vesterålen.

Ingen kommentarer: