Disse vant 10 på skjæret 2018

Trekningen av 10 på skjæret 2018 ble foretatt på årsmøtet 21. februar.

Heidi Ridola klarte kunststykket å vinne tre premier på de to loddene hun hadde i trekningen. En sovepose-/dynepose, en RS vanntett pose med førstehjelpspakke, og ikke minst vant hun hovedpremien – en Hilleberg bivanorak!

Leif-Hermann Jensen vant en lue og et håndkle, Wenche Edvardsen vant en RS-pose med førstehjelp i, og Veronika Larsen vant ei eske med konfekt.

Barneklassen
Alle påmeldte barn som padlet minst en post får en buff med Padleforbundet-logo på.

Amandus Undeberget var den eneste i barneklassen som padlet nok poster til to lodd. Han ble også trukket ut til vinner av hovedpremien i barneklassen – en RS vanntett pose med Stanley termos og litt annet turstæsj oppi.

Vedlagt øverst i innlegget ligger bildet som vant fotokonkurransen i 2018, såkalt «Åpen klasse». Kasserer Gunn Mary var årets jury og helt suveren, hun har utformet følgende begrunnelse:

«Bilde gir inspirsasjon til andre unge, kroppsholdningen til denne unge padleren lyser av mestring og glede. Styrmann på egen kajakk. Kajakkpadling er for alle, enten du padler i en dobling eller en vanlig kajakk. Det finnes mange ulike størrelser og kajakk merker.

Inspirasjonen kommer av seg selv av bare å se på dette bildet. Sol og blikkstille hav, hva mer kan en ønske seg. Padling gir energi, naturopplevelser i fleng. Padling er rekreasjon i en ellers travel hverdag. Mestring, iblant er ikke havet like blikkstille som dette, bølger og vind kan man oppleve på en padletur. Det er sosialt, man treffer hele tiden nye padlevenner. Padling er for alle, det er viktig å merke seg. Mange som har en funksjonshemming kan finne mye glede i padling.


Padling er den perfekte kombinasjon av stillhet og ellevill natur, uansett hvilken årstid du padler i.»

Ingen kommentarer: