Nytt fra padleklubben - januar

Styret i klubben hadde et innholdsrikt og konstruktivt styremøte nylig, og har nå fått på plass en del detaljer for arbeidet fremover. 

Basseng:
Årets første bassengtrening blir nå på søndag 20. januar, som vanlig klokken 19 til 21 i bassenget til Sortlandhallen.
Rulleinstruktør møter 3. februar for å lære bort øvelser man kan gjøre to og to for å trene på den, andre redninger kan demonstreres på forespørsel.
Vi har også leid (i første omgang) 3. februar og 3. mars.
Full informasjon om bassengtreningene her:
https://vpknorge.blogspot.com/p/bassengtreninger-vinter.html

Årsmøte:
Det blir årsmøte torsdag 21. februar på Sortland vgs (inngang nord). Lars Oven Pettersen kommer med sikkerhetstema (åpent for alle), det blir bruktbord for padle-/turutstyr, bilder, trekning av 10 på skjæret - og selvfølgelig årsmøtesaker.
Frist for innmelding av saker er satt til 6. februar, i tråd med vedtektene.

VALG:
Kasserer stiller ikke til gjenvalg, så valgkomiteen (Stein-Evert Pettersen, Trude Lind og Fredrik Ness) ønsker seg forslag.
OBS - Vi har ikke i vedtektene våre at kasserer må være en del av styret, selv om vi har foretrukket det. Så forslag/frivillige både til vanlig styremedlem og kasserer settes nok stor pris på for å få kabalen til å gå opp.

«Vesterålen by sea» – drøm deg bort
Bildekveld på Myre i Øksnes, bare en drøy halvtime å kjøre fra Sortland. Åpent for alle. Det ble bilder fra både Øksnes, Vesterålen og Omegn, og totalt ti stykker koste seg med pizza og padleskravling.

10 på skjæret
Årets 10 på skjæret er i gang, flere poster kommer fortløpende nå, og det er anledning til å melde seg på. Hovedpremie annonseres snart. Som nevnt blir trekning av 10 på skjæret-premiene for 2018 gjort på årsmøtet.

Vinterpadletreffet 2019
Vi minner om vinterpadletreffet som i år blir ved Saltstraumen, som vi er en av arrangørklubbene til. Om noen fra Vesterålen vil samkjøre må de gjerne ta kontakt med klubben så ordner vi kontakt mellom "partene", eller bruke Facebookgruppa for avtale. Det er et spennende program i år, og et treff som generelt anbefales.
Info om treffet:

Lotteri 2019
Vi satser på å få til et padlelotteri igjen i år. Det blir i så fall etter samme opplegg som før, med skikkelige premier. Om noen vil bidra enten med premie eller høre med noen for sponsing, ta kontakt med det første, da vi vil raskt i gang hvis vi skal få det til.

Grunnkurs
Det planlegges minst ett grunnkurs i klubben, muligens to ved stor interesse. Ta gjerne kontakt, info legges ut så snart det er klart. (2.-4. mai ser ut til å være høyaktuell dato for et kurs i Øksnes.)

Havheng
Det planlegges havheng (overnattingstur med hengekøye) på Vestre Oksøy "som vanlig", fra 30. april til 1. mai.
Full info kommer på hjemmesiden, foreløpig ligger FB-event her:
https://www.facebook.com/events/291577381714578/
Kontingent/naustplass
Styret foreslår ikke å øke kontingenten før i 2020, giro er derfor vedlagt her med samme kontingent som før. Husk også betaling av naustplassen, og å si fra dersom du ikke skal leie den lenger.
Betales til bankkontonummer 4570 16 52251
Hovedmedlemskap per kalenderår: 250,-
Familiemedlemskap per kalenderår: 350,-

Husk å påføre navn, slik at man ser hvem som har betalt!
(Vennligst IKKE bruk Vipps, det koster klubben en del i gebyr som vi kunne brukt på gøye ting istedenfor. Blir det mye av det kutter vi fort hele Vippsen.)

Etterlysning!
Det er mangler i tørrdraktlageret til klubben. Hvem har en drakt liggende hjemme? Kontakt Marian, hun har disse for lagring over vinteren.

Innspill
Ellers jobber vi ennå med årets program og så videre, så send oss gjerne innspill.

Ingen kommentarer: