Åpent for alle – drøm deg bort

Klubbtur til Stavøya

«Vesterålen
by sea»

Invitasjon:
Vesterålen Padleklubb inviterer til en innendørs drømmetur torsdag 24. januar kl. 17.30 (Myre skole), der vi rett og slett drømmer oss bort til sol og sommer, med vakre padleturer på skjerm. 


Bløtkorallen dødmannshånd, like i nabolaget
«Kan du komme?»
Drømmeturen er så klart ÅPEN for alle! Du er like velkommen om du bare vil nyte padlebilder og padleskravle litt, eller du kanskje er fersk og vil spørre om råd eller bli kjent med klubben. GRATIS!

«Hvor skal det være?»
Vi møtes i amfiet på Myre skole. Du bare finner hovedinngangen og går inn ytterdøra, kler av deg skoene og går over neste dørstokk, så er du der.

«Hva er det egentlig som skal skje?»
Har du meldt ifra at du kommer, så spiser du litt pizza med oss (hvis du vil ha) og padleskravler litt, og så viser vi bilder fra padleturer i Øksnes og Vesterålen til inspirasjon – og kanskje enda litt attåt. Tema for bildeshowet er «Vesterålen by sea» - og turglede, så klart.

Kommer det noen som er fersk med tanke på padling og/eller klubb, så kan vi svare på spørsmål og orientere rundt det folk måtte ønske å få vite mer om.

– Kort sagt, vi skal ha det trivelig ilag, og kose oss med pizza, padlebilder og skravling.


«Jeg kommer så klart, hva da?»
– Da sender du gjerne ei melding til klubben enten på Facebook eller til tlf. 917 66 920, sånn at vi vet sånn høvelig hvor mange som kommer.
Vi bestiller nemlig ikke pizza til folk vi ikke vet om – men plass har vi til deg også om du skulle komme uten varsel. Så kom kom!

Ta gjerne med en padlevenn eller to som kan tenke seg å bli bedre kjent med klubben og vårt fantastiske padleområde. Kanskje får vi gode ideer til klubbturer og feriepadling til sommeren? Eller kanskje du blir obs på en fin perle i egen kommune?

Skulle noen ønske å melde seg inn i klubben setter vi selvfølgelig pris på det og kan ordne det denne torsdagen. Men det er på ingen måte noen betingelse for å komme på arrangementet - det er åpent for alle.

Vi håper du kommer, vel møtt!

Ingen kommentarer: