Vi fresher opp kajakkene til sesongen

Onsdag 11. april møtes vi i garasjen hos Wenche på Lekang, og fresher opp kajakkene våre. 
Tlf. nr 907 39 703 for veibeskrivelse om du ikke vet hvor hun bor.

Vi møtes til hyggelig samvær for klargjøring og pussing av kajakkene sånn at de er skinnende blanke og klare til sommeren. Utveksling av erfaring og skravling over bålkaffe, og utekos. Ta med det du måtte ønske å varme over bålpanna, og det utstyret du måtte trenge, deriblant bukker for å legge kajakken på hvis du har, sånn at det blir enkelt å arbeide.

Hva du trenger av utstyr kommer jo litt an på hva du har lyst til å freshe opp på kajakken. Kanskje skulle du byttet dekksline eller strikk enten fordi de er gamle eller fordi du vil ha en kulere farge enn du har? Da må du kjøpe det, vanlig tykkelse er 5 eller 6 mm. I så fall kan du jo vurdere å kjøpe kuler også, for å lettere få tak i tauet.

Ellers er vask og polering kjekt, både for farge/glans men også fester skitten seg dårligere og spylejobben blir enklere senere. Jif skuremiddel og vanlig poleringsmiddel (evt for plast) funker fint.

Kanskje skulle du ha smurt ror og/eller skeg? Skrape for å glatte ut på plastkajakker som har blitt «hårete»? (Malingsskrape funker.)

– Mest av alt møtes vi for å ha det sosialt, og få litt tips og triks og ikke minst motivasjon til å hive oss rundt til å faktisk få gjort dette vedlikeholdet. :) Bruk gjerne eventen på Facebook til å dele tips på forhånd. 

Ingen kommentarer: