Nytt fra padleklubben

10 på skjæret
Nylig ble vinnerne av 10 på skjæret 2017 trukket, følgende vant premier:
• Hovedpremie, Hilleberg bivanorak - Morten Bjørkmo Kristiansen
• Buff og stor snyltekopp - Alva Hay
• Ikea-pose og røykpose - Lena Darén
• Vesterålskalender og soveposepose - Veronika Larsen
• Fotokonkurransen, sitteunderlag - Synne Susann Slettbakk
- Vi gratulerer!
Samtidig vil vi minne om at det allerede er mulig å samle poster i årets utgave. Alle postene fra i fjor er beholdt, så du har fortsatt mye å velge i som du ikke padlet i fjor. I tillegg er det allerede kommet tre nye poster - Skipssanden, Lonkanfjorden og Pundslettrenna.
- Tips gjerne også padlevenner som ikke er medlem, turpadlingen 10 på skjæret er åpen for alle.


Årsmøtet
Årsmøtet ble avholdt 8. februar. Marian ble her gjenvalgt som leder, Wenche som nestleder, og de fikk med seg tidligere varamedlem Tom som styremedlem. Kasserer Gunn var ikke på valg. Stig Jørgensen og Geir Are Pedersen ble valgt som nye varamedlemmer. Sakene gikk gjennom som innstilt, et par med små anmerkninger/rettelser.

Jann Engstad snakket før møtet om hvordan man kan utvikle sin egen HMS, og flere fikk nok her nyttige påminnelse om sikkerhet under padling. Det bleogså  vist bilder fra 10 på skjæret.

Medlemsmøte
Etter årsmøtet var det medlemsmøte, der styret ønsket innspill når det gjelder Padledagen 2018, Vinterpadletreffet, årets program og padlelotteri 2018. Om noen som ikke deltok på årsmøtet ønsker å gi innspill på nevnte tema, er det selvfølgelig bare å ta kontakt med noen i styret med synspunktene. (Evt. svare på denne eposten.)
Signalene vi fikk så langt var at vi ikke bør gape over for mye, og holde Padledagen på høvelig samme nivå som før. Padlelotteri tør vi prøve oss på i år igjen dersom brikkene faller på plass, og flere var positive til å vurdere å søke om å få Vinterpadletreffet til Vesterålen i 2020.

Vinterpadletreffet 9.-11. mars
Vesterålen arrangerer sammen med Harstad, Lofoten, Vest-Lofoten og Bodø-klubbene Vinterpadletreffet som i år er på Offersøy i Lødingen Vestbygd. Dette er et ganske så proft gjennomført arrangement som vi så absolutt anbefaler. I år satser vi også på å få til et ungdomskurs søndag formiddag. Tips gjerne ungdom13-18 år om dette - ingen krav om medlemsskap noe sted for å delta.
Mer informasjon: www.vinterpadletreffet.no


Bassengtrening
Det er tid for bassengtrening igjen til helgen, søndag 18. februar. Vi minner om at den er et tilbud for betalende medlemmer. (Med unntak av helt nye som kommer for å prøve én gang.) Så om du skal delta er det på tide å ordne dette, dersom det ikke allerede er gjort.
https://www.facebook.com/events/2003782439884977/
http://vpknorge.blogspot.no/p/bassengtreninger-vinter.htmlSlik kan du støtte padleklubben
Flere har de siste årene meldt om litt dårlig samvittighet for at man kanskje ikke har klart å delta på så mye som man hadde tenkt. Vi ser jo selvfølgelig gjerne at det deltar mange på alt vi gjør, men man er selvfølgelig hjertelig velkommen til å være medlem i klubben også om man ikke har så mye anledning når det er arrangementer.

Vi minner derfor om at dere støtter klubben selv bare ved å være medlem, både ved at vi får medlemskontingent fra dere, og det genererer igjen lokale aktivitetsmidler. Passive medlemmer er altså også til god hjelp for klubben, de også, selv om vi så klart håper at de får bedre tid til å delta etter hvert.
Det er forskjellig man kan bidra med på en nokså enkel måte, om noen likevel ønsker å «lette litt på samvittigheten»:
• Vurder å gi oss grasrotandelen din, om den ikke er gitt bort allerede
• Like og/eller dele våre innlegg på Facebook, så flere får se dem
• Tipse andre om våre aktiviteter
• Framsnakke klubben
• Sende oss tips om ting dere har lyst til at vi skal finne på
• Verve nye medlemmer
• Tips om aktuelle sponsorer vi bør spørre, rimelige/gode lokaler vi kan bruke, flinke foredragsholdere, kursholdere, osv.
• Andre ting som du kommer på helt selv

Ingen kommentarer: