Kajakkfiks og triks med Eilif

Eilif gir selv de mest klumsete tro på at de kan fikse ting sjøl.
Det er i de fleste tilfeller fullt mulig, og kanskje lett!
Lær deg å ordne 
kajakken din sjøl!

Også for de med bare tommeltotter!

Eilif Jørgensen sine workshops om hvordan man fikser små og større ting med kajakken sin sjøl har vært populære, både på vinterpadletreff og da han kom til Vesterålen sist. Aller mest kanskje fordi han klarer å gjøre typisk "handyman-ting" så enkelt og forståelig, at også vi med bare tommeltotter tør å prøve oss sjøl.

Vi har derfor bedt ham komme tilbake, på en tid av året det er mindre krise å ha kajakken liggende på land mens man holder på. Da har du også kunnskapen ferskt i minnet når du skal klargjøre til våren, om du oppdager småtterier som må fikses før sesongen.

Au au, glassfiberkajakk i storstein var ikke heldig.
What to do? Eilif kan, og lærer bort - så kan du også.
Arrangementet blir på Stokmarknes

torsdag 25. januar kl. 17.30, Stokmarknes.
ÅPENT FOR ALLE (men påmelding)

Her får du lære om hvordan du kan gjennomføre nødreparasjoner på tur og hva du bør ha med i kajakken av reparasjonsutstyr.

I tillegg vil du lære hvordan du planlegger og gjør små og større reparasjoner, hvilke verktøy du bør bruke, materialer som trengs, tips og triks med senkekjøl og hvordan du polerer din kajakk. Han drar nok også gjennom hva som er forskjellen på de ulike materialene kajakkene lages av, og hva man bør være obs på med de ulike.

Her er ingen spørsmål for dumme, og Eilif kan svare på det meste.

Eilif-kurs i Vesterålen for to år siden. Også for damer!
Vi beregner å holde på i 2–3 timer, ta gjerne med en termos kaffe og noe godt til. Ha gjerne godt med klær siden det er et industrilokale vi holder til i, selv om det skal være høvelig oppvarmet.

Vi holder til i lokalene til LiftMe, Stokmarknes. Inngang via parkeringsplassen over gata av MS Finnmarken (museet), betongelementbygg.
(Eller ta kontakt på tlf. 91766920 ved behov)

PS. Det er ikke flaut å bli med en gang til, selv om du deltok på forrige. Det kommer flere til å gjøre, du lærer garantert noe nytt uansett.

PRIS:
Medlemmer 100 kr
Ikke medlemmer 150 kr

PÅMELDING her:
https://docs.google.com/forms/d/1JBcfdEoAQHdX5zm3G1dwlASbs1cP5go4t6NTjHtqib0/edit?usp=forms_home
(Eller meld fra til 91766920)

Ingen kommentarer: