Førjulsnytt fra klubben

Det er ikke akkurat advent ennå, men vi har begynt å tenke på førjulsaktivitetene i god tid. :) Samtidig kommer her litt nytt fra styret som møttes sist mandag og litt annet småtteri.

Merk særlig treff torsdag neste uke!

Strandrydding 2018
Styret tar sikte på å lage en plan for strandrydding til neste år. Vi vil "adoptere" ei strand som er i grei padleavstand fra klubbnaustet, og så planlegger vi rydding av andre strender i tillegg - i hvert fall Kjeøya utenfor Taen.Vi vil også se på muligheten for å få satt en container for strandryddeavfall et sted i Vesterålen. Der er vi litt avhengige av å få sponset, og å finne et gunstig sted for plassering, så tips mottas gjerne.

Kajakkreparasjon kurs
Vi har hyret inn Eilif Jørgensen for å holde kurs for oss i kajakkreparasjon igjen. Det var et veldig bra kurs sist, så vi vil gi nye medlemmer og andre muligheten i slutten av januar. Eilif har sagt ja til å komme, men dato er ikke helt spikret ennå.

10 på skjæret
Vi minner om at det ennå er litt tid for å samle årets siste 10 på skjæret-poster, vi vet at det er noen som er svært nær et lodd til i trekningen av den flotte Hilleberg bivanorak. Vi gjør også oppmerksom på at det er en ny joker like rundt hjørnet, så det kan fort lønne seg å samle en enkelt post, selv om man kanskje ikke er i nærheten av nytt lodd ennå. Det vil for øvrig bli ny runde med 10 på skjæret til neste år også, muligens med litt justering av opplegget. Tips mottas.

Adventspadling
Vi tenker å invitere til advents- eller romjulspadling. Dato er ikke satt ennå, men følg med - og legg klart julepynt/-lys til kajakken så lenge.

Førjulstreff
Om ei uke, torsdag 23. november møtes vi i 2. etg. på Rødbrygga for å få litt inspirasjon til neste års padleturer. Det blir padleforedrag med bilder og padleglede fra - i hovedsak - Vesterålen. Åpent for alle padleinteresserte, ta gjerne med en padlevenn som er nysgjerrig på klubben. Vi byr på et stykke pizza.
https://www.facebook.com/events/165734397353017/


Velkommen!

Ingen kommentarer: