Tur til Efjorden med lokal guide

Efjord-foto: Stein-Evert Pettersen
Nå har vårt medlem fra Narvik, Stein-Evert, fristet med flotte bilder fra Efjorden i årevis. Omsider får vi satt opp en tur hit med ham som lokal kjentmann, helgen 6.-8. august.

Påmelding via skjema HER.
For henvendelser, turleder 917 66 920.

Obs - Turen er som vanlig åpen også for ikke-medlemmer, men vi tar da en hundrelapp i avgift.
(Dette går til å dekke det vi måtte ha behov for, eller i regelrett inntekt til klubben siden vi er så greie å la andre være med på en tur som vi bruker tid på å planlegge og legge til rette for.)

Oppmøte
Vi kjører fortrinnsvis samlet fra Vesterålen fredag ettermiddag, evt. møtes ved fergeleiet i Lødingen. Annet avtales evt. med turleder.
Efjord-foto: Stein-Evert Pettersen
Ferge fra Lødingen til Bognes link HER
Ferge fra Bognes til Skarberget link HER

Overnatting og mat:
Vi har mulighet for rimelig overnatting innendørs, der de som ønsker det kan ligge ute i telt. Det er 3 rom til utleie, ett med 2 køyesenger og ett med 3 sengeplasser. I tillegg et noe større rom med 2 soverom med totalt 8 soveplasser.
Hva det koster per person kommer an på hvor mange vi blir og hvordan vi fordeler oss, men prisen for de små rommene kr 550 per rom, og 800 for det store. Oppgi under "annet" dersom det er noen spesielle ønsker for hvem du vil bo sammen med.

Vi satser på base camp her hele helgen, med  tilgang til WC og dusj og med bilene like ved. Det er ca. 2 minutters kjøring til der vi regner med å sette ut. Her finnes en flott grillstue som vi får benytte. Grillstua står på en stor platting med flere benker, så det er også mulig å sitte ute og nyte stjernehimmel og nordlys om været tillater det, opplyser kjentmannen.

Om vi vil bestille middag hos han kan vi gjøre det, gode porsjoner, og han er kjempeflink kokk. Ellers tar folk med seg det de selv anser å behøve til mat i løpet av helgen.

Padlingen
Trivelig grillstue
Padleturene legges selvfølgelig opp i henhold til været. Men vi ser lørdag for oss en noe lengre tur, der vi bruker dagen. Det blir en god lunsjpause, husk lys på kajakk og deg selv for tilbaketuren.

Søndag tenker vi en kortere tur for tidlig avreise, og ser for oss en tur til et område med helleristninger. Ca. 20 minutters gange fra flomålet til helleristningene, ifølge kjentmann. Så vurder å ta med ok sko for lunsjen denne dagen.

For flere bilder fra området, sjekk f.eks. Stein-Everts blogg HER, og se om ikke det frister. Det gjør det nok!

Ingen kommentarer: