Vi ønsker en god padlehøst

Høsten er i emning. På denne tiden av året er havet på det varmeste hos oss, og når vi er heldige kan vi få oppleve både morild og nordlys på en og samme tur. Det er altså ingen grunn til å legge kajakken bort.

Åpent for alle
Alle er hjertelig velkommen til de aller fleste av våre arrangementer, uansett om man er medlem eller ikke. Så ta gjerne med en padlekompis når du blir med oss på noe, og tips gjerne om klubben.
Så håper vi selvfølgelig at de som blir med på noen turer, også melder seg inn etter hvert, heller. Vi setter stor pris på de som velger å støtte klubben gjennom medlemskap.
Vi minner for øvrig om medlemsfordeler som rabatt på Tequila og Corner sport, 10 på skjæret, bassengtrening osv. (Etterspør rabattkortet til CS om du ikke har fått det)

Torsdagspadlinger
Utover høsten vil vi ha torsdagspadlinger de fleste torsdager frem til det blir tidlig mørkt om ettermiddagene. En del av disse vil gå til turmål som er med i 10 på skjæret, så det kan være lurt å melde seg på der. Førstkommende torsdag 17. august blir det fra klubbnaustet utenfor Stokmarknes kl. 19. (Da skal du være klar på vannet, så møt i nødvendig tid før.)

10 på skjæret
Du trenger bare samle 5 turmål for å bli med i trekningen av en flott og praktisk Hilleberg bivanorak til en verdi av et par tusen kroner. Også dette tilbudet er åpent for alle, men medlemmer slipper selvfølgelig unna med halv pris. Billig er det uansett, tatt i betraktning de gode vinnersjansene.

Padlehelg
16. september inviterer vi til Padlehelg i Stokmarknes, med Børøyarace på lørdag. Her er det også gode sjanser for premie om man melder seg på. De tre første plassene i både herre- og dameklassen premieres, i tillegg har vi mange premier som trekkes blant alle deltakerne som er tilstede på grilling/premiering på ettermiddagen. Man kan altså vinne selv om man ikke padler så fort også. Om det er interesse nok for det, så padler vi selvfølgelig en tur på søndag også.
PS. Vi trenger hjelp til alt mulig med arrangeringen, meld gjerne om du kan bidra! Alt fra vaffelsteiking og loddsalg til tidtaking, følgebåt og kommentering.

Facebook
Etter at Facebook la litt om, slettet profilen vår og gjorde det umulig å invitere direkte folk administrator ikke er venn med privat, er det merkbart at folk ser mye mindre til det vi legger ut.
Vi kan selvfølgelig bruke penger på annonsering, og kommer nok til å gjøre det med noen ting. Men helt gratis kan du hjelpe oss, ved å like, dele og kommentere på ting vi legger ut. Vi håper flest mulig kan ha det i bakhodet og bidra med dette.

Etter omleggingen er det også flere som synes det er vanskelig å skille mellom gruppen og siden.
Siden https://www.facebook.com/vesteraalenpadleklubb/ bruker vi til å legge ut informasjon fra klubben, følger du denne vil du holdes mest oppdatert.
I tillegg har vi en gruppe https://www.facebook.com/groups/vpknorge/ som alle andre også kan legge ut ting i, her kommer altså ikke informasjon nødvendigvis fra styret. Her kan du som medlem også legge ut ting, for eksempel dersom man ønsker selskap på en tur, eller andre ting. En slags møteplass, på et vis.
Men vil du ha klubbinfo, bør du følge den andre (også).

Trollfjorden
Vi håper på en tur til Trollfjorden i løpet av høsten, gjerne med overnatting på Brakøya i Raftsundet. Lofoten-klubben har overnattingstur 23.-25. august, ett av alternativene de vurderer er camp på Brakøya og tur til Trollfjord på lørdag. Lander de på det, så hiver vi oss med.

Ingen kommentarer: