Vår-aktiviteter i klubben

Våren er så definitivt kommet, og vi er i gang med både torsdagspadlinger og andre aktiviteter.

Sist uke padlet fem damer en fin tur i Lifjorden sammen med Vesterålen turlag. Samtidig fikk de seg en 10 på skjæret-post.

Uken som kommer er den oppsatte torsdagspadlingen 18. mai en jentetur i Ytre Straumfjord. Oppmøte ved Joker i Eidsfjorden kl. 17.30, turleder er Astrid, tlf. 901 48 096, gi gjerne beskjed om du tenker å bli med.

Kommende lørdag er det satt opp dugnad i klubbnaustet. 20. mai møtes vi der hvis været er på vår side. Det er forskjellig som skal gjøres, både små og større oppgaver, så vi håper vi blir så mange som mulig å dele dette arbeidet på. Vi griller og koser oss også, dette skal være både nyttig og trivelig.

Onsdag uken etter, 24. mai, blir det havheng på Vestre Oksøy i Lødingen Vestbygd. En overnattingstur for alle, her er det egnet for å sove i hengekøye for de som har det. Men markkrypere i telt er også hjertelig velkommen, selvfølgelig. Vi drar etter jobb onsdag, og overnatter til torsdag som er Kristi Himmelfartsdag og dermed rød i kalenderen. Torsdag padler vi en tur før vi returnerer til bilene.

Torsdag uken etter blir 1. juni. Da arrangerer vi friluftsdag for ferskinger sammen med Kystlaget, der vi inviterer til å prøve både roing, padling, og enkelt friluftsliv i fjæra. Alle velkommen, gratis arrangement.

Det er det vi så langt har satt opp før sommeren.
Hold deg oppdatert på våre torsdagspadlinger her: http://vpknorge.blogspot.no/p/blog-page.html
Og annet program her: http://vpknorge.blogspot.no/p/program-2016.html

Ikke minst anbefaler vi å bli med på 10 på skjæret. Her får du mange turtips, og du kan vinne en Hilleberg bivanorak til en verdi av et par tusen kroner.
Info finner du her: http://vpknorge.blogspot.no/p/10-pa-skjret.html

Ingen kommentarer: