Trivelig dugnad, og fint ble det

I dag har det vært dugnad ved klubbnaustet! En liten gjeng møtte opp, men det ble mindre arbeid enn vi så for oss med å få grusen utover, ettersom Tom stilte med traktor. Hurra, og takk - også til Hadsel Maskin for grusen. Og Jan Eirik som på egen dugnad noen dager før hadde kommet med den. I dag skulle vi også male tak, med maling sponset av Byggtorget. Takk for den!

Dag hadde også vært på sin egen dugnad dagen før, og sørget for at det ikke er bare bare å komme seg inn i naustet om man ikke har tilgang på nøkkelen. Veldig bra.

Tom gjorde grovarbeidet med traktor, og så brukte vi krafser og jernriver for å finfordele det utover.

Etterpå fant man seg forskjellige oppgaver, for eksempel sage ned trær, og kviste dem. Fin bålved?

Noen prioriterte å krøke seg tidlig.

En hilsen til alle de som ikke kom - dere gikk glipp av noe. Mye av cluet med dugnad er ikke arbeidet, men det sosiale og kosen med kaker og andre gode greier.

Pauser må jo så klart til, nemlig.

Wenche sørget for bålvaffel, Tom og Adam (kommet helt fra Tjeldsundet! Imponerende!) gikk i gang med å male taket. Det var akkurat så bratt at det var lurt med sikring.

Mens de holdt styr på malinga, gikk Wenche og Trude i gang med å ordne beskyttelse på alle plassene, der folk ikke allerede har gjort dette sjøl.

Vi synes det ble riktig så fint, og at vi fikk mye gjort. Takk for alle bidrag i form av både sponsing, arbeid, spiselige saker, god stemning og annet.

Ingen kommentarer: