Trollfjorden og Brakøya

Vi drar på tur til Trollfjorden 1.-2. oktober, bli med! Påmelding HER.

Et aldeles nydelig område sør i Raftsundet. Har du ikke vært her på høsten og i kajakk tidligere, er dette en fin anledning. Raftsundet og Trollfjorden i høstskrud er ikke å forakte?

De som har lyst til å bruke helgen i området kan bli med på lørdag 1. okt. kl. 10.45. (Klar på vannet kl. 11.30.) Vi møtes i Tennfjord-området for å sette ut. Det er en drøy times kjøring fra Sortland, 7-8 mil. Ta av fra Lofast før Raftsund-brua, kjør Raftsundet ned mot Digermulen. Kommer du fra Hadseløya kan det lønne seg å ta ferga kl. 09.50.

Camp på Brakøya
Det meldes fra en padler som har vært her før, at det ikke er noen grunn til å holde seg heime sjøl om det skulle regne – da er det eventyrlig i Trollfjorden, med «en zillion små fosser nedover alle bergene og fjellveggene» som han beskrev det. Vi kan altså regne med en flott tur, uansett vær!
Dette området er virkelig flott. Hurtigruta passerer gjennom Raftsundet to ganger i døgnet, og tar om sommeren turen inn i selve Trollfjorden også. For flere bilder fra området på høsten, kan du ta en titt på turrapporten fra vi var en tur 2. og 3. oktober et tidligere år, det finner du HER.

Husk mat, snack og drikke, samt ekstra sett tørt tøy i vanntett pose, og ellers det man synes trengs for camping. Ta kontakt med turleder om det er noe du mangler, så kan vi se om noen har å låne deg.

Som vanlig må du lese og følge padlevettreglene våre:
http://vpknorge.blogspot.no/p/padlevettregler.html

Ingen kommentarer: