Familiepadledag på Gisløystranda

Vi inviterer til familiedag for alle med enkelt friluftsliv søndag 11. september kl. 12–16. Den blir på Gisløystranda i Øksnes, i forbindelse med Folkehelseuka. 

• Grilling
• Gratis laks (sponset av Nordlaks)
• Åpent for alle
• Prøv padling kl. 13–14
• Demonstrasjon redninger/rulling

Padleklubben stiller med grill og grillkull, men ta gjerne med noen kubber ved eller litt grillkull om du har.
Klubben stiller med laksebiter fra Nordlaks som folk får gratis, så lenge vi har – tilbehør tar du med selv. Du får selvsagt grille pølser, fiskekaker eller hva du ellers måtte ville ta med selv, også. Husk også tallerken/bestikk.

Fra klokken 13–14 blir det mulighet for å prøve litt padling for de som vil. De som tenker å gjøre det tar gjerne på vanlige turklær med ull under – og et ekstra skift i tilfelle man skulle bli våt. (Eller selvsagt våt-/tørrdrakt dersom man har det.) Vi har også tilgang til hus vi kan varme oss i dersom det er kjølig på søndag, og slange for å skylle utstyr.


Det legges også opp til en liten felles padletur dersom været tilsier det, for de som har padlet noe før. Gisløya er for øvrig en 10 på skjæret post, så her kan man få seg et skjær til hvis man vil.

For interesserte demonstrerer vi også forskjellige typer redninger og rulling, dersom det er ønskelig, vi hjelper også gjerne til dersom noen vil friske opp redning/rulle.

Familiedagen er åpen for alle, og er heller ikke forbeholdt familier, selv om det er særlig fokus på at man skal kunne ha dem med

PS. Huset vi låner har en tipskasse for valgfri betaling for bruken. Ta gjerne med et lite kontantbeløp som du legger på kassen, for å støtte «Gisløya for alle».


Velkommen til padledag på Gisløya!

Ingen kommentarer: