Torsdagspadlinger snart i gang

Søndagstur i Lifjorden 10. april 2016.
Styret i Vesterålen Padleklubb hadde møte sist torsdag, med mange temaer på sakslista. Blant annet ble det bestemt søndagstur, som gikk av stabelen i går – se bilde.

Torsdagspadlinger
Først og kanskje fremst, ble det bestemt at de ukentlige padlingene i år flyttes tilbake til torsdag, med oppmøte (klar på vannet) kl. 19.00. Første torsdagspadling blir 21. april, med en pause 28. april grunnet nytt styremøte. Det vil bli satt opp en liste etter hvert, der noen torsdagspadlinger får egne tema. En del av dem vil gå til 10 på skjæret-poster, mens en del vil gå fra klubbnaustet også i år. Det vil opprettes eventer på Facebook etter hvert, slik at man kan klikke seg på for å få en påminnelse i egen kalender.

Medlemsregister
Vi tar i bruk Idrettsforbundets medlemsregistrering i løpet av måneden. Du som er medlem vil da få tilgang til "Min side", der du selv kan endre i opplysninger osv.

HMS
Vi har stadfestet tidligere vedtak om HMS-arbeid, oppdatert plan osv. vil komme på hjemmesiden etter hvert. Padlevettreglene gjelder fortsatt.

10 på skjæret
Vi har fått en del påmeldte, men trenger fortsatt en del til for å gå i null med tilsvarende premier som i fjor. Verv en padlevenn og bli med! 10 på skjæret er selvfølgelig ikke bare for medlemmer!

Rabattavtale
Det er inngått samarbeidsavtale med Corner Sport i Stokmarknes, som gir våre medlemmer fordeler i butikken. Medlemmer kan ta kontakt med styret for å få rabattkortet sitt så fort som mulig, men husk å betale kontingenten først. :) Konkret info om avtalen kommer i eget innlegg senere.

Padlehelgen
Planleggingen av padlehelgen fortsetter – men vi begynner nå å fordele praktiske oppgaver den aktuelle helgen. Kan du hjelpe? Tips Chipo, Fredrik, Marian, Wenche, Gunn, Dag eller Tom.

Ingen kommentarer: