Kosetur til Lifjorden - 10 på skjæret

Søndags kosetur for alle, til Lifjorden. Påmelding til turleder, tlf. 917 66 920.
OBS! - Det er litt viktig, sånn at du kan få beskjed om startsted - det kommer an på vær og vind. (Enten Holm, innerst i Lifjorden eller Toftenes.)

Kommende søndag 10. april tar vi turen til Lifjorden, der vi padler en kosetur i rolig tempo.


Strandhugg
Lifjorden er et godt skjermet og fint område å padle i. Her er det fint å starte både innerst og ytterst, og padle mot den fine stranden «midt» i fjorden. Padleklubben starter som oftest ved småbåthavna på Holm, her er det også grei parkering for flere biler.

Lifjorden er delt mellom Øksnes og Sortland, nokså i midten av fjorden. For skøy kan man altså padle innover i Sortland, og utover i Øksnes, eller motsatt.


Innover fjorden er det beskyttet og fint, og litt holmer og skjær å padle mellom. Vi satser på en pause på den fine stranden midt i fjorden. Ca ei mils padling totalt, med god pause midt i. Før vi padler videre tar vi en liten treningsrunde for de som vil friske opp redningsferdighetene sine nå i starten av sesongen. (Ingen tvang, men mild oppmuntring må påregnes.)

10 på Skjæret


Fra Holm inn til stranden og tilbake på andre siden
På denne turen får du altså samlet deg en 10 på skjæret-post, så det kan være lurt å melde seg på. 

Ta gjerne med noen vedkubber til et koselig bål, hvis været ser bålaktig ut – og fjellduk/varme klær til å være litt på land. (Evt. meld behov for å låne.)


OBS2 - Dersom vi drar fra Holm som er plan A og det kommer noen fra Øksnes, kan det selvfølgelig avtales at øksnesfolket setter ut fra Toftenes for mindre kjøring.


OBS3 - Alle padleklubbens turer skjer på eget og alles ansvar. Vi forutsetter også at man har satt seg inn i, og følger våre padlevettregler her:
http://vpknorge.blogspot.no/p/padlevettregler.html

Ingen kommentarer: