Godt nytt padleår – husk betaling

Velkommen i klubben, og godt nytt padleår!
 
OBS 1
– Det er nytt år, og dermed tid for ny innbetaling av medlemskontingent, og naustleie for de som har det. Det aller kjekkeste for oss er om man bare gjør det tvert. Men det vil etter hvert (når vi bare finner ut av hvordan) bli sendt ut giroer til hjelp, til de som har vært medlemmer i 2015.

OBS 2
Tidligere har vi ansett folk som utmeldt når de ikke betaler for nytt år. Nå har vi meldt oss inn i Padleforbundet og har dermed Idrettsforbundets vedtekter. Disse krever aktiv utmelding av deg! Altså, dersom du ikke vil være medlem i år ber vi deg sende skriftlig melding til vpknorge@gmail.com med beskjed om det, slik at vi kan stryke deg fra medlemslista.

OBS 3
Husk bassengtrening førstkommende søndag kl. 19–21 i Sortland-bassenget. Det koster 20 kr for medlemmer (husk å ha betalt medlemskap). 50 kr for deg som ikke er medlem men vil sjekke ut om dette er noe for deg før du evt. melder deg inn til neste gang.
OBS 4
Det er tid for nye planer, planlegging av padledag og snart årsmøte. Vi tar imot innspill, både på nye folk til styre og stell, forslag til programmet, og andre ting du som medlem måtte mene noe om. Send oss melding, eller snakk med noen i styret som bringer det videre.

Ingen kommentarer: