Kick-off tur til Tjeldøya (Tjeldsundet)

Hvor skal vi?
Til Tjeldøya i Tjeldsundet. Ca. 2 timers kjøring fra Sortland.

Når drar vi?
Turen blir 6.–8. mai.

Hvem kan bli med?
Dette blir en tur for alle som har kontroll på kameratredningen. Vi skal ikke padle veldig langt eller fort, vi satser på et par trivelige koseturer med innlagt pause underveis. Vi tar dette som en liten kick-off på padle- og overnattingstur-sesongen for mange, og starter litt mykt.

Hvordan melder jeg meg på?
Påmeldingsskjema finner du HER (klikkbar link)
(Alle vi mottar skjema fra vil få tilbakemelding fra oss i løpet av maks et par dager – så om du ikke gjør det, ta kontakt – da har noe gått feil.)

Hvem styrer dette?
Turleder blir Marian (tlf. 917 66 920 for spm), og så har vi med Wenche som kjentdame.

Hva koster det?
Ingen deltakeravgift for medlemmer, mens ikke-medlemmer betaler en hundrings. (Vil du bli medlem, sjekk HER.)

Hvor og hvordan bor vi?
Vi skal holde til i et lite hus på Tjeldsund Camping, som vi har til base for turen. Her har vi tilgang til servicehus med dusj og kjøkken, og mulighet for å sove om vi tar med liggeunderlag/sovepose, og det som trengs av teltplasser, bobilplasser osv. Vi rydder og vasker huset etter oss før turen på søndag.

• Det er  begrenset antall senger, så baser deg på telt/campingogn/-bil eller liggeunderlag inne. I påmeldingsskjemaet er det mulighet for å krysse dersom man absolutt helst vil ha seng, men det er altså ikke å regne med at man får.

Campingvogn/bobilplass er ikke en del av vår avtale med campingen, så de som kommer med det, må ordne dette og gjøre opp direkte med campingen. Priser og epostadresse for gjesteplasser finner dere HER (klikkbar link).
På campingen finnes ellers både grillbu og gapahuk som vi kan (og har tenkt å) benytte.

Må jeg ta med noe mat?
Ja, du tar med den maten du trenger til deg selv i løpet av helgen, både i base camp og på tur. Lørdag tenker vi å sitte ute rundt bålet etter turen, sånn at alle tar med seg bålmat til egen middag. (Vil du heller lage deg mat på primus eller kjøkken er det også fullt lov, så lenge du ordner deg selv.)

OBS
Alle padleklubbens turer skjer på eget ansvar. Vi forutsetter også at man har satt seg inn i, og følger våre padlevettregler. (Se HER.)

Ingen kommentarer: