Gråværspadling med skøy i Bø

I anledning gråværet og vinden som har herjet denne uka, slår vi til med gråværspadling i Bø, med innlagt skøy for alle. Varslet indikerer at det ikke skal bli kjempemasse vind, men vi håper det har holdt seg litt med bølger sånn at vi får fine forhold.

Vi drar til Bø, der vi møtes rundt kl. 11. Påmelding tlf. 917 66 920.


– For det er jo skøy å strekke grensene sine litt i bølger, og øve på redninger og sånt, i trygge forhold? Ja!

– Hvem kan være med? Du.
Vi forutsetter at du kan komme deg ut av kajakken om du går rundt, og at du er kjent med egen- og kameratredning. Viderekomne ferdigheter trengs ellers ikke, da dette er mulighet for øving nettopp for å komme dit. Nå øver vi ilag, sånn at du kan bli tryggere til senere anledninger når bølgene kommer mer uforberedt på.

Viderekomne er imidlertid også velkommen! Kjekt å holde ting ved like, og vi synes det er stas med alle som vil dele sine kunnskaper og ferdigheter med andre.


Hvordan blir jeg med?
– De som vil være med gir beskjed til Marian på tlf. 917 66 920, sånn at du kan holdes oppdatert på hvor hen i Bø det blir.
Akkurat dét kommer nemlig litt an på hvor mange vi blir og hvordan været ser ut i morra.


Hva må jeg ha med?
Det vanlige padle- og sikkerhetsutstyret. Ha gjerne ullundertøy under tørrdrakten, så du holder varmen godt.

Du tar ellers med (det du har av):
• Hjelm (sykkelhjelm kan brukes hvis du ikke har padlehjelm)
• Taueline/cowtail
• Termos m/varmt vann (gjerne stor nok til at du har vann både for å varme hender med om du blir kald, og til en kopp kakao/te)
• Hansker/hette
• Offensiv innstilling og pågangsmot *dette blir gøy*
• Matpakke, sjokolade/nøtter eller annet energirikt snack
• Fjellduk hvis du har, evt. varme klær til pause(r) på land

Link HER til «Ferskinger i kuling og bølger på Fjærvoll». Vi tror at det blir mildere forhold denne gangen, men fin stemningsrapport. Dette er gøy for alle, uansett erfaringsnivå, som vi kan se der. :)

PS. Du setter deg også inn i våre Padlevettregler før du kommer, de ligger HER. De forutsettes respektert og overholdt under våre arrangementer.

Da blir du med?

Ingen kommentarer: